Mik a tapasztalataitok a Gorenje fagyasztókról?
Tegnap megadta magát a 30 éves Lehet/Zanussi 6 fiókos fagyasztónk és S.O.S. kell egy másik.
A Gorenje F6181AW fagyasztószekrényt néztem, de mivel a másikkal 30 évig nem volt gond, nincs ismeretem a fagyasztókról.
Ha valaki használ ilyen fagyasztót, vagy másmilyen típusszámú Gorenjét, megköszönöm, ha leírja a véleményét!
Csak a fagyasztó érdekel, mert pl. az Indesit mosógépünk gyalázatos volt, viszont az Indesit mosogatógép tökéletes és hibátlan, idestova 10 éve. (...és ezt most gyorsan lekopogom!!!)
Nem tudom, ez segít-e neked, nekem gorenje fagyasztóLÁDA van, nem ilyen szekrény.
S milyen vicces, pont egy kb. 25 éves Lehel Zanussi fagyasztóláda tönkremenetele miatt vettem, 4 vagy 5 éve.
Egy ilyen tartós cikknél ez nem nagy idő, de eddig 100%-ban elégedett vagyok vele. Nagyon megbízható, csendben működik, a hőmérsékletet digitálisan lehet állítani, és pontosan tartja is. Volt már, hogy elfelejtettem lecsukni a tetejét, amit másnap vettem észre, (ad ki hangjelzést, ha nőni kezd benne a hőmérséklet, de a kamrában van a fagyasztó, ami messze van a hálótól, így csak reggel hallottam meg), és nyitott tetővel is kb. 12 óra után még -16 fok volt benn (-21-en megy amúgy).
Áramszünetkor, amikor a fedele le volt csukva, 6 óra után is teljesen tartotta a hőmérsékletet.
Én is sokat gondolkodtam, mielőtt megvettem, de nem bántam meg, ha újra vennék, megint ezt venném.
De szekrénnyel sajnos nincs tapasztalatom.
Bocsánat, elfelejtettem beleírni, ilyen a mienk:
Köszönöm szépen a megerősítést, nagyon hasznos volt!
Most útra kelek és megveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!