Candy vagy Gorenje hűtőt érdemesebb venni? Valakinek tapasztalat ezekkel a típusokkal esetleg?
80 ezer körül van mindkettő, alulfagyasztósak.
A Gorenje márkát nem ismerem, de van egy 5 éves Candy mosógépünk, soha nem volt vele semmi gond, így ebből kiindulva nem tartom rossznak a márkát.
Ezekről a típusokról lenne szó:
Gorenje RK611PW4
Candy CM 3354 X
A gorenje egy fokkal halkabb.
Candyből nekünk mosogatógépünk van, szeretjük.
Ti melyiket vinnétek a kettő közül?
A Gorenje mondjuk egy picivel nagyobb.
Én nem vettem észre, hogy zajos lenne, bár én nem ott lakom, ahol van, de erre nincs is panasz.
Nálunk csak arra van panasz, hogy "kicsi". :) De ez se igaz, akkora, amekkora, csak valahogy a beseje mégis szűkebb talán, mint a régebbi hűtőnké volt. Ezért én azt hiszem, úgy választanék, ha amúgy mindegy lenne, hogy melyik tágasabb belül, mert az tényleg nem mindegy, hogy befér-e egymás mellé ugyanaz a két nagy lábos, amelyik a régi hűtőbe még befért, vagy csak külön-külön polcra.
#4 vagyok.
Kicsit vaskalapos vagyok, Gorenjével annyi tapasztalatom van, hogy nemrég vettem egy porszívót, és sajnálom, hogy a takarítónőnk vette rögtön használatba, mert a vásárlás után 1-2 hónappal én is kipróbáltam, hát... kritikán aluli. Felborul, nem szív, hangos, a szívócső pedig úgyí hajlik mint egy nádpálca, a sarkok, szegélyeknek még a közeléből sem szív fel semmit. Persze ez az én véleményem csak... És egy porszívóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!