Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan javítsam meg Naumann...

Hogyan javítsam meg Naumann 8014 39 - es típusú varrógépemet?

Figyelt kérdés
Szép estét mindenkinek. Remélem, van valaki, aki tud nekem segíteni! Kaptam egy Naumann 8014/39-es típusú varrógépet, és elkezdtem kitakarítani. Azt vettem észre, hogy a tű nem akkor ér le a greiferhez, amikor kellene neki! Hozzáér, megcsúszik rajta, és pattan egyet, a tűrúddal egyetemben. Valamint az is gond, hogy a bobin folyamatosan forog, a greiferrel együtt, eddigi Naumannoknál nem így volt, csak a hurokfogó mozdult. Az viszont meg se moccan... Eddig ilyennel nem találkoztam, ezért kérném szakértő véleményét!

#varrógép #Varrógép javítás
2019. febr. 16. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló problémám volt, miután kölcsönadtam a gépemet és valószínűleg megfeszítették, de én nem kezdtem el javítgatni, nem is értek hozzá, hanem levittem a II. ker. Margit u. 3-ba a varrógép szerelőnek (Krisztián) aki megcsinálta.
2019. febr. 16. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Megnyúlhatott a szíja, ami szinkronba tartotta az egységeket. Szíjcserével javítható ( ha más hibája nincs ) Szerelő pár ezerért megcsinálja.
2019. febr. 16. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Nekem 2800 Ft-ba került és kipucolta mellé. Nem egy összeg, de legalább szakember csinálta.

2019. febr. 17. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!