Az “olcsóbb” villanyfogyasztás Magyarországon Non-Stop van?
Figyelt kérdés
Nekünk minden szobában van külön falialjzat!2018. dec. 27. 16:48
1/11 anonim válasza:
Mi az hogy olcsóbb villanyfogyasztás? Vezéreltre gondolsz, vagy a 100kw alattira.
2/11 anonim válasza:
Ezért a hülye kérdésért az áramszogáltató fél éven át 50%-os kedvezményt biztosit nektek.
3/11 repulo válasza:
Szerintem erre a fázisegyengető-gumikalapácsos konnektoros néplehúzásra gondol, aminek a hozzászólásain be lehet sz.rni, annyira kilóg a lóláb.
"Mi 8 rendeltünk, mielőtt felvásárolják." és hasonlók. :-)
4/11 anonim válasza:
Valamiért érdekel, mi a megfejtés. Lövésem sincs, mi lenne a kérdés tárgya.
5/11 anonim válasza:
Aki ilyen bicskanyitógatóan elmebeteg módon nem képes 2 érthető mondatot leírni, az alanyi jogon részesülhet az áram olcsósításból. Kerül, amibe kerül.
7/11 anonim válasza:
Áramszolgáltatók dolgozói és egyéb kedvezményezettek számára van olcsóbb áram, de az nem külön aljzaton megy szerintem, a kérdés ebben a formában nagyon gyerekes és buta.
Egy mentség lehet, ha tényleg kisgyerek vagy, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
Csak akkor meg a tiltás ellenére regisztráltál, idősebbnek hazudva magad, az sem szép dolog.
8/11 anonim válasza:
Szerintem túl sokat játszik a gépén és a szülei a villanyszámlára hivatkozva akarják leszoktatni róla.
9/11 repulo válasza:
Érdemes végigolvasni.
Én a hétvégén pont itt futottam bele egy újabb kampányba, hát tényleg besírtam a véleményeken.
10/11 anonim válasza:
#9-re:
Szakít!
Én kiégett 100W-os izzókat tekerek be, így a világításon 100%-ot spórolok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!