A hűtőm több mint 1 éve vettem. A plusz vett 3 éves garancia megszűnik, ha a (z egybe öntött) hálózati csatlakozó fejét levágom, (hogy átdughassam egy lyukon) - és szétszedhető dugvillát rakok rá?
Ide is ide írhatod , nem kell privátot írni. De ha nem jó akkor válogass innen!
Kedves Erniefromh, hidd el hogy tudnak itt segíteni , ha már egy villás dugó szerelés feladja a leckét és nem boldogulsz vele.
Ha csaj vagy akkor írhatsz privátot!!!
Nem gond a hosszabbító fejét levágni, és szétszedhetőt (csakis és nyilván) raknu helyette, hogy átdughassam a lyukon, DE: nekem az lenne a praktikus, ha a hűtővel csinálhatnám ezt - a garancia elvesztése nélkül. Mert, a konkrét helyzetben az lenne a legcélszerűbb. Az más kérdés, hogy magában a hűtőben nem szívesen turkálnék, mert hátha nem olyan egyszerű ott benne (hátul, alul)- de még fogom nézni, s ha mégis egyszerű, ott szedem szét.
9-esnek válasz: nem tettem még fel (én) ezt a kérdést, az más lehetett (ja, tegnap este igen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!