Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A hűtőm több mint 1 éve...

A hűtőm több mint 1 éve vettem. A plusz vett 3 éves garancia megszűnik, ha a (z egybe öntött) hálózati csatlakozó fejét levágom, (hogy átdughassam egy lyukon) - és szétszedhető dugvillát rakok rá?

Figyelt kérdés
2018. dec. 23. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ide is ide írhatod , nem kell privátot írni. De ha nem jó akkor válogass innen!

[link]

2018. dec. 24. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves Erniefromh, hidd el hogy tudnak itt segíteni , ha már egy villás dugó szerelés feladja a leckét és nem boldogulsz vele.

Ha csaj vagy akkor írhatsz privátot!!!

2018. dec. 24. 13:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem gond a hosszabbító fejét levágni, és szétszedhetőt (csakis és nyilván) raknu helyette, hogy átdughassam a lyukon, DE: nekem az lenne a praktikus, ha a hűtővel csinálhatnám ezt - a garancia elvesztése nélkül. Mert, a konkrét helyzetben az lenne a legcélszerűbb. Az más kérdés, hogy magában a hűtőben nem szívesen turkálnék, mert hátha nem olyan egyszerű ott benne (hátul, alul)- de még fogom nézni, s ha mégis egyszerű, ott szedem szét.

9-esnek válasz: nem tettem még fel (én) ezt a kérdést, az más lehetett (ja, tegnap este igen...)

2018. dec. 24. 14:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Namost, lehet, nem tudja senki a korrekt választ - és azért jöttök mindenféle akadékoskodásokkal:ELVÉSZ-E A GARANCIÁM, HA LECSERÉLEM A DUGVILLÁT (....hogy a vezetéket át tudjam dugni a falon a másik helyiségbe). Ez a kérdés, erre kellene válaszolni....ELŐRE IS KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2018. dec. 24. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden infó benne van a garancialevélben...
2018. dec. 24. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!