Mennyit ér ez a számítógép, és milyen játékok futnának rajta el? Állóházas dupla magos gamer Start PC+17? LAP monitor (2X 5600+ 2048 DDRII 800, DVD,80 Gb, Geaforce 8200 TC-512 Mb,6 USB, hang, internet-csatlakozó, Windows7,6 hó garancia
Használtam szerintem 20-25 körül mozognak ezek, ha van hozzá 17" monitor.
17" monitor kb 6-7 ezer.
Ilyesmi processzor 7 ezer körül lehet.
DDR2 ram kb 3-4 ezer.
Merevlemez szerintem 2-3 ezer, ha SATA, ha nem akkor még annyi se.
Amúgy kb csak pasziánszozni lehetne vele a GF 8200-as miatt. A 80GB merevlemez se igazán nagy hely manapság, és valószínűleg a tápegység sem egy jóféle cucc.
Egy normálisabb videókártyával már jó kis netezős otthoni gép lehetne, és még kisebb felbontáson el is lehetne játszogatni kb mindennel....leszámítva esetleg az elmúlt 1-2 év játékait.
Alaplap?? Processzor pontos típusa?? Ja, és DDRII-vel "új"??? Hagyjuk már....
Ahogy írták is, max. 20-25 ezer. Régi konfiguráció, valószínűleg valamilyen gyenge alaplappal, gagyitek táppal. Én speciel ennyi adat alapján talán max. 15-öt adnék érte, de csak ha már átnéztem.
A Geforce 8200-as tudtommal alaplapi integrált videókártya, itt van egy 2008-as cikk róla:
Ennek függvényében már fénykorában sem játékra volt kitalálva, nem hogy manapság. Garancia ide-vagy oda, ez a gép messze nem ér 40 ezret, főleg hogy évek óta nem gyártott alkatrészekből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!