Tegnap d. u. bent ragadtak a felültöltõs mosógépben a ruháim. Nem lehet sehogysem kinyitni a dobot. Csak hétfõn jön a szerelõ, nem lesznek addigra penészesek a ruháim?
Figyelt kérdés
Elõre is köszönöm!2018. dec. 7. 11:17
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Az ajtót ki lehet nyitni, csak a dobot nem lehet elforgatni a dob ajtajához. Vagy nem a mosógép ajtajára gondoltál?
A palástja az pontosan melyik? Mert az egyik oldalát már leszedtük, de így még nem lehet hozzáférni a dobhoz.. :/
2018. dec. 8. 12:47
12/14 anonim válasza:
Így már értem. Kinyílt a dob ajtaja és megakad a fűtőszálban. Ha elengeded a vizet a szűrőnél, utána kiveszed azt az egy csavart ami a fűtőszálat tartja, és ha kihúzod a fűtőszálat, el tudod fordítani a dobot, hogy az ajtaja fölfelé mehessen, de még egyszer be fog akadni fent, vonalzóval vagy hasonlóval lehet lehet lehajtani hogy átfordítsd egészen fentre.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segìtséget, kedves tõled!
2018. dec. 9. 14:11
14/14 anonim válasza:
Remélem sikerült megoldani a problémát! Nekem is 10 évig volt pont ugyanez a gépem, én csak azt tudom ajánlani hogy menekülj! Utolsó évében leverte az egész panelház biztosítékát, és füstölgött... Indesittől menekülj, amilyen gyorsan csak lehet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!