Miért nem keletkezik hab az ECOBubble mosógépben?
Figyelt kérdés
Akár hány videót megnéztem, mindenhol van hab bőséggel. Akármilyen programról van szó. Most vásároltam nemrég a gépet, pár mosáson van csak túl, de semmi habosodást nem tapasztaltam. Mosószer lehet a rossz? (Ariel folyékony) Vagy a géppel lenne baj? De akkor jelezné gondolom....2017. dec. 30. 18:26
2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg próbáljak meg vízlágyítót adni a mosószerhez? :)
2017. dec. 30. 20:25
3/4 anonim válasza:
Tegyél bele másik fajta mosóport.
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is ez volt a probléma mikor megvettem. 1 hónap után jelentkezett nálam. Én elsőnek Perwoll-t használtam utána át álltam a Persilre és 1 hónap után vele is ugyan úgy jártam. Most kapszulát használok (Surf) , az valamennyire habositja. A kérdés, hogy hova adagolod a mosószert? Ha ruha közé teszed akkor ne is várd a csodát mert az Eco Bubble lényege, hogy levegő segítségével a vízzel bevitt mosószert felhabitsa és úgy juttassa fel a ruhák közé. Ha pedig a tartályba rakod akkor meg keveset raksz bele. Tesztelgesd, légy bátor és próbálj ki más mosóporokat (Ariel, Tomi. - > nagyon jó pl:a Surf mososzer főleg a kék és a rózsaszín változata) próbáld ki! Majd írd meg a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!