Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi baja lehet a kávéfőzőnek?

Higgany kérdése:

Mi baja lehet a kávéfőzőnek?

Figyelt kérdés

Vízköves volt, kifőztem ecettel.

Annyi jött le amennyit beletöltöttem.

Most viszont ha tiszta vizet öntök bele akkor nem főzi le. Után megint tettem bele ecetet, akkor megint lefőtt, aztán megint tiszta vizet és semmi, csak forr benne a víz és nyomja a gőzt, de ki nem nyomja.

2018. nov. 22. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj végig ott ahol a viznek is menni kell és biztos megtalálod hol dugult el, vagy csúszott szét ami miatt nem megy keresztül a viz rajta.
2018. nov. 22. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Az ecetnek alacsonyabb a forráspontja,,a csapvíznek meg a sok vízkő miatt már elég magas..

Azért működik ecettel,,és vízzel meg nem...

Próbáld ki ásványvízzel,,vagy sűritettvízzel..

Szenteltvíz is jó lehet akár,,de azt nehéz beszerezni.

2018. nov. 22. 13:48
 3/4 A kérdező kommentje:
A 3víz-1ecet keverék is lefő maradéktalanul... A tiszta víz még mindíg meg sem indul. Nem értem a logikát ebben. Főzhetem ecetből a kávét :D
2018. nov. 22. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Háztartádlsi sósavval kell átmosni, az fel oldja a vízkövet.
2018. nov. 22. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!