Az Otthon melege programban lévő mosógépeket már sehol nem lehet kapni?
Ha leszűröm a listában lévő A++ kategóriás és alacsony fogyasztású mosógépeket és elkezdem keresgetni a termék számaik alapján, akkor az akkreditált kereskedőknél rendre azt írja, nem kapható.
Hogyan működik a program?
A fővárosiak hátrányt szenvednek a mosógépek beszerzésénél, miután a vidék kifosztotta az áruházakat a "jobb" termékekkel?
Képtelenség találni a neten olyan terméket, ami a katalógusban is szerepel és akkreditált bolt, és raktáron is van.
Van valami megoldás erre a problémára?
Hogyan jut hozzá a támogatáshoz az ember?
Előre megveszem és majd elutalják a támogatást?
Most ezt nekem mondod?
Nem működött a szerver, ez volt a gond.
Tök érthető most már minden, csak félrevezettél hogy csak akkor kell csatolmány ha más nevében adom be, szóval nem kellett volna hinnem neked. De mindegy, mert tényleg fool proof a rendszer és kiír mindent.
jpg kép kell a személyiről, lakcím adókártya stb.
Tényleg tök jó az űrlap, csak túlterhelt volt a szerver.
Azt pedig szintén ők írják, hogy a pályázatok érkezési sorrendben bírálják el. Tehát megint félre vezetsz, de mindegy, már ismerlek ;-)
"3. Pályázatok feldolgozása
A benyújtásra került pályázatok a benyújtás (nyilatkozattétel) sorrendjében folyamatosan kerülnek
feldolgozásra. Valamennyi megkezdett pályázat regisztrálásra kerül, és egyedi azonosító jelet kap. "
Tehát a benyújtás sorrendjében!
Hasít a szeró!
Túlparáztam...
"sak félrevezettél hogy csak akkor kell csatolmány ha más nevében adom be"
Akkor kell(ett volna) a NYILATKOZAT, mint melléklet, ha más nevében adod be. Ettől függetlenül a lakcímkártya meg adókártya kellett egyébként is.
na de pont ezt nem mondta, hogy a lakcím meg adókártyát be kell szkennelni és fel kell tölteni.
Mindegy, mondom egyszerű volt, csak siettem vele, az utolsó pillanatban gondoltam hogy majd beleugrok a dologba.
“A fővárosiak hátrányt szenvednek a mosógépek beszerzésénél, miután a vidék kifosztotta az áruházakat a "jobb" termékekkel?”
A VIDÉK ne szenvedjen azért hátrányt, mert a drágalátos fővárosiak “kedvezményt” kaptak, hogy este tölthették fel a pályázatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!