Az Otthon melege programban lévő mosógépeket már sehol nem lehet kapni?
Ha leszűröm a listában lévő A++ kategóriás és alacsony fogyasztású mosógépeket és elkezdem keresgetni a termék számaik alapján, akkor az akkreditált kereskedőknél rendre azt írja, nem kapható.
Hogyan működik a program?
A fővárosiak hátrányt szenvednek a mosógépek beszerzésénél, miután a vidék kifosztotta az áruházakat a "jobb" termékekkel?
Képtelenség találni a neten olyan terméket, ami a katalógusban is szerepel és akkreditált bolt, és raktáron is van.
Van valami megoldás erre a problémára?
Hogyan jut hozzá a támogatáshoz az ember?
Előre megveszem és majd elutalják a támogatást?
A "0km"-es, azaz újkori fogyasztás kisebb lehet, mint amikor már lerakódik a vízkő, kopik a csapágy, stb. Ezért számol úgy a kalkulátor, hogy minél idősebb, annál nagyobb a fogyasztása ugyanannak a gépnek. Persze valónszinűleg így is a te javadra téved, de ez tényleg nem a te problémád, így könnyebb az elvárt megtakarítást kihozni.
Én amúgy hűtőcserére tervezem beadni, valamelyik nap körülnéztem, simán elérhetőek voltak a kinézett típusok. Az Euronicsben azt mondták, hogy ha esetleg mire megjön a támogatói okirat, és addigra, vagy pont akkor nincs az elsődlegesből, akkor a megfelelő megtakarítással, energiaosztállyal rendelkező másik eszközt is lehet venni ugyanabból az osztályból. Én pl egy Indesit hűtőt néztem, de ha nincs, akkor lehet hasonló méretű-fogyasztású Zanussi vagy Gorenje is kb azonos árban.
ja még valami, ha nem kell semmi más mint itt online kitölteni, akkor minek ez a határidős dolog, hogy csak adott időben lehet beadni?
Akkor annyi hogy akkor online kell lennem, belépni kapun, és rányomni hogy beküldés vagy akármi gombra?
Világos minden, 150 nap van arra, hogy meg legyen véve, kérdés mi van ha addig kifut egy adott típus.
Mondjuk azt sem értem, hogy miért kerekíti fel az 5,5kg töltősúlyt 6.0kg-ra, mert így majd mondhatja a kereskedő, hogy ő 6-kg-osat kell elvigyen.
5.5 és 5,5 is próbáltam, mind átírja 6.0-ra.
Ma is kiderült, az ostobaság legyőzi Magyarországot.
Gyakorlatilag elérhetetlen a szerver, a milliárdokból fenntartott IT csapat sikeresen leDOS-oltatta a szervert. Gratulálunk.
Amúgy milyen kötelező mellékletek kellenek? Sajnos elhittem amit itt valaki mondott, hogy elég csak kitölteni az online felületet, de most hogy elérhetetlen a weboldal, a kötelező dokumentumokat sem tudom mit kell feltölteni.
Na mindegy, jó esetben annyira sokára bírálnak el, hogy addigra kifutó termék lesz amit kinéztem, és lehet jó áron jutok majd hozzá! Ha-ha-ha!
Na erről ennyit, az EU jobban tenné, ha egy forintot nem adna ennek a dilettáns országnak, akik még egy ki,b*szott terheléselosztást sem tudnak megoldani.
Legközelebb inkább nem segítek akkor. :) Nálam jelen pillanatban minden megy, de ha egy pillanatra mégis lehalna az oldal, akkor is lehetnél egy kicsit türelemmel, ameddig megoldják...
Egyébként a személyi igazolványt (vagy lakcímkártyát, ha azt adtad meg az első oldalon) és az adókártyát kell csak feltölteni alapesetbe, plusz a meghatalmazó nyilatkozatot, ha más nevében nyújtod be.
na igen, csak azt... :D csakhogy a nélkül automatikusan érvénytelen a dolog.
Na de megpróbálom, de mármost tudom, hogy mivel mindenki rá fog ugrani 20:30-kor a szerverre és mivel érkezési sorrendben lesznek elbírálva, ezért garantált a lefagyás :)
Mi a méretkorlát a beszkennelt képnél?
"Kérjük, hogy ügyeljen a csatolmányokra vonatkozó méretkorlát betartására, mely elérhető az egyes mellékletek alacsonyabb felbontásban, fekete-fehérben történő szkennelésével, tömörítéssel."
De azt nem találom.
Nem tudom, de egy pár oldalas PDF fájl néhány száz kB. Ha nem töltesz fel valamit, akkor kapsz hiánypótlási kérelmet. És nem beérkezési sorrendben bírálják el.
Különben a bürokrata, tíz oldalas, kézzel kitöltős pályázatokhoz képest ezt bravúrosan megcsinálták, nem is értem, hogy mi a fenét nem lehet ezen érteni. Ráadásul hülye biztos a rendszer, mert nem a pályázónak kell kiszámolni a mosógépe tulajdonságait és a hiányosságokról is felszólítást küldenek. Aki egy ilyen egyszerű pályázatot képtelen kitölteni, az ne pályázzon, ennyi a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!