Milyen eszpresszó kávéfőzőt tudtok ajánlani?
Bármelyik féle Szarvasi kávéfőzőt tudom ajánlani.
Nálunk a munkahelyen egy közel 20 éves gép van. Néha kell vízkövezni, de amúgy tökéletes.
Emellett van a cégünknek egy Fagor nagynyomású is, de a főnököm mindig azt mondja, inkább a Szarvasival főzzél kávét, azt jobban szeretem :)
Épp emiatt otthonra is ilyet vettem.
Konkrétan ezt: Szarvasi SZV-611 Eszpresszó kávéfőző
Nem, az SZV-611 eleve kilőve, anyukámnak abszolút nem tetszik, és szerintem nem is olyan modern a kinézete! :/ Jó, persze maga a kávé a lényeg, a főzőnek meg a tudása, de azért a külseje se legyen olyan otromba!
Az SZV-624 Unipress-t nézegettük, mint potenciális jelöltet, de én például azt sem érzem az igazinak, ráadásul kissé tartok is a Szarvasi márkától, amióta a régi főző spontán tönkrement, az pedig SZV-612/3 volt.
Azért köszönöm, várok még ötleteket!
Jó, hát én nem egy hiperszuper ipari főzőre gondoltam, amilyet a vendéglátó egységek használnak, sima egyszerű itthonira gondoltam magunknak, meg ha rokonok/ismerősök jönnek látogatóba!
Amúgy közben sikerült szűkíteni, most már mindenképp Szarvasi lesz, 2 között vacillálunk: anyukámnak nagyon tetszik az SZV-624 formája, nekem meg az SZV-623 nagy nyomása. Köszönöm szépen az eddigi segítségeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!