Ha jól értelmeztem akkor az aktív szenes páraelszívót nem kell kivezettetni?
Fordítsunk a dolgon.
Meséld el hogy jutottál idáig.
Ha gázszerelő vagy kéményseprő akar elszívóra kötelezni, akkor rossz nyomon jársz.
Az ellen nem véd.
"Kaptam a páraelszívót "
Oké.
Ha nincs rá szükséged, add el.
Ha szükséged van rá, én erre lettem volna kíváncsi, hogy mi célból?
Párátlanítani szeretnél vele, azaz a párás levegőt kifújni vele a helyiségből, vagy csak szagtalanítani, de a pára bent marad.
Mert utóbbira jó a szénbetéttel a belső keringetés. A párát nem fogja neked befolyásolni.
Ha a pára miatt szerelnéd fel, akkor kell az a lyuk a falra. A kellő hatékonyság érdekében kerülve a flexibilis cső felhasználását. Ha mégis sokat kell csövezni, lehetőleg sima falú csővel vezesd el.
Tehát akkor szagelszívóról van szó.
A szagelszívókat kétféleképpen lehet használni,vagy kivezetjük a szabadba az elszívott levegőt-akkor nem kell bele aktív szenes betét-mert minek ha úgyis kimegy a szag,vagy belső keringetés kivezetés nélkül és akkor kell bele a szűrő ami megköti a szagot majd a megszűrt levegőt fújja ki felül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!