Mora P161AW gáztűzhelyre milyen típusú csövet kell venni amivel a gázvezetékre csatlakoztatom?
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 18:36
1/3 anonim válasza:
Ezt pontosan megmondják a szaküzletben, hogy nem is szabad mást használni, csak a célra gyártott gázbekötőcsövet.
Vagyis a ronda sárga színű gégecsövet, ami fémből van, műanyagbevonattal, rugalmasan nyújtható hosszúságú.
Hogy milyen hosszúra nyújtható, az is rá van írva.
Hogy milyen apa-anya végződései vannak, az is.
A mára betiltott fémszövetes gumicsövet tilos használni, mert 5 év után lejár a szavatossága, elérik az anyaga.
Meg tudnád mondani, hogy miután felszerelted, mi lesz az első teendőd?
Ezen (is) múlik ugyanis az alkalmasságod e veszélyes munka elvégzésére.
2/3 anonim válasza:
Te akarod megszerelni a gázcsövet, és itt kérsz hozzá tanácsot? Fura...
3/3 A kérdező kommentje:
Nem én akarom szerelni, garancia se lenne érvényes, ezt is tudom, csak azt nembtudom milyen cső kell!!! De mivel nem adnak hozzá alapból így nekem kell beszerezni!
2018. okt. 22. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!