Bosch vagy Lg mosógép? Ebben a kérdésben kérném a segítségeteket .
Tisztelt nagyérdemű , mosógép vásárlás előtt állok és megmondom őszintén , egy kicsit elbizonytalanodtam a kérdésben .
Konkrétan az említett két márka , kb azonos árkategóriába tartozó gépével szemezek .
Az egyik a Bosch WAN28290BY
A másik a Lg F2J5TN3W
Mindkettő kb 120000 ft körül van !
A bosch-ra 2év + 3 év regisztráció esetesén , így 5 év garancia van .
Az Lg-re 2 év a gépre és 10 a motorra .
Mindkettő 8 kg ruhakapacitású , A bosch A+++ , a Lg A+++-30% energiaosztályú
Mind kettő tetszik , max a Lg-nél ezt mobiltelefonal való összekötést tartom feleslegesnek!
De elférne !
Miután utána olvastam a dolgoknak , mindkét gépről és gyártóról is olvastam jó és rosszat is egyaránt , és hát kicsit összezavart .
A Bosch-nak felemlegették , hogy túl szűk a dob szája és hogy hamar tönkre mentek (1-2 év )
De én a híres német mérnöki hírnévtől , nem ezt várnám .
Az Lg-né is hasonlókat olvastam , mint pl hogy az elektronika vagy a tömítések mondták be az unalmast , lényegében hogy 1-2 év alatt elromlottak
Azt tudom hogy az Lg nagyon jön fel felé ilyen téren , és állítólag elég jók is
De nincs konkrét tapasztalatom velük !
Persze nem zárható ki , hogy az a pár rossz vélemény és elromlott készülék , a sorozat gyártásból eső gyári hibásnak tudhatok be .
Persze mindkettőről olvastam sok jót is , hogy pl a Bosch német precizitás verhetetlen , kb megfelelő keretek közt örök életű , és hogy a Lg is sokaknál örömmel üzemelnek több éve már , hiba nélkül .
Pont ezért fordulok hozzátok , hogy melyiket lenne érdemesebb venni , mert az idő kérdés elég fontos , egyszer mert nem vennék évente újat ,másfelől mert most egy Elin 4500as van , ami már nagykorúnak mondható (24-26 éves ) , eltekintve az évek alatti javítástól tökéletesen működik jelenleg .
Csak hát már látszik rajta a kora , sok helyen rozsdás , beragad az ajtó , rengetek vizet és áramot eszik , és nem mellesleg a másik szobában is hallom :D
Minden választ nagyon köszönök
Üdvözlettel
Kovesd24 !
Bosch, és a miért: 1400 centrifuga.
Nagyjából ugyan azt tudja a kettő, de az 1200-as centrifuga az gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!