Melyik mosogatógépet válasszam? (Electrolux vs. Bosch)
Az egyik modell a "Bosch SMI46KS00E", a másik pedig az "Electrolux ESI5545LOX"
Most akcióban ugyanannyiba kerül mindkettő az edigital-nál, de a Bosch alapvetően 140 körül van, az Electrolux 125 körül. Mindkettő 13 terítékes, programok számában megegyeznek, viszont a különbségek:
- Az Electrolux A+++, a Bosch A++ energiaosztályú.
- Az Electrolux teljesen áramtalanítja magát miután végzett, a Bosch nem.
- Az Electrolux kinyitja az ajtaját amikor végzett, hogy gyorsabban és jobban száradjanak a dolgok, a Bosch nem. Viszont a Bosch-nak van valami extra szárítás funkciója.
- Az egyetlen érv ami a Bosch mellett szól, hogy nem sokkal "rosszabb" paramétereket tekintve, viszont az Electroluxról mindenhol azt olvasom, hogy 1-2 év után hajlamos benne kiégni a panel. Ez állítólag Electrolux betegség a mosogatógépeknél.
Ti mit választanátok? Esetleg saját tapasztalat?
Köszönöm szépen előre is!
En LG-t vettem 50 ezerert, A++-os, remekul megy !! A bosch-t tularazva arulja a termekeit, elektrolux szinten, mert azt hiszik az o markanevuk meno.. de a helyzet az hogy az auchanes selecline nevu marka termekei ugyanolyan jok, ha nem jobbak.
Pl. en selecline-os zsaknelkuli porszivot is vettem 15 ezer Ft-ert 800 wattos volt! Ugyanez bosch porszivoban csak 600 watt 24 ezer Ft volt. Rad bizom.
"Az Electrolux kinyitja az ajtaját amikor végzett, hogy gyorsabban és jobban száradjanak a dolgok"
Minel tobb funckcio van bennuk, annal tobb dolog mehet tonkre bennuk ;) en alapvetoen az egyszeru dolgokat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!