Bosch és Electrolux mosógépek közül melyik szerintetek a jobb?
Úgy tudom ilyen téren ez a kettő a legjobb gyártó. Tudom már a szerelők is azt mondják, hogy felesleges ultra drága mosógépeket venni, mert a mostaniak már úgy vannak tervezve, hogy mihamarabb elromoljanak, de azért ez a két márka még mindig kitűnik a többi közül – szerintem. Szintén nem a legdrágább termékükre, hanem úgy 95-120 ezer körülire gondoltam.
Szüleimnél mondjuk Electrolux van már 8éve, eddig probléma mentesen, Calgon, meg hasonló odafigyelés nélkül, és eddig még szerelőt nem látott...
Bosch mosógépet semmiképp!
Csapágyas lesz 1-2-3 éven belül, és csak dobbal együtt lehet cserélni 40-50 ezer
Nekem azt mondta a mosógépszerelő, hogy az LG mosógépek a legtartósabbak.
a legeslegjobb a MIELE, de az megfizethetetlen
Köszi a választ. Ahogy nézegetem, minél több topic, annál különbözőek a vélemények:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztart..
Van ahol LG a Samsung a rossz, van ahol a Bosch-t mondják le, és van aki mindet :-D Azt hiszem be kell lőni egy maximális árat, nem túlságosan belemerülni, elolvasni pár véleményt, aztán majd csak kiderül, hogy mit vettem.
Szia kedves tupaccc!
Mit vettél végül? Bevált? Szépen mos?
Már lassan megőrülök, annyi fórumot elolvastam.
Most egy Electrolux EWT 1376 HLW mosógép van tervben, de annyira elbizonytalanodtam, mikor láttam, hogy még senki nem véleményezte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!