Tervben van egy "Whirlpool WNF8 T2O X" kombinált hűtő vásárlása. Mik a pontos méretei? Több lent.
Figyelt kérdés
A hivatalos oldalon, és műszaki áruházak weboldalán is más méreteket adtak meg. Akinek ilyen készüléke van: mik a hűtő pontos méretei? Legfőképp a mélységére lennék kíváncsi. A hivatalos oldalon 72cm-t írnak, más oldalon 68-at.2018. szept. 1. 12:02
1/5 anonim válasza:
Értem, szóval kételkedsz abban hogy a gyártó meg tudja-e adni a pontos méretét a saját gyártmányának?
2/5 A kérdező kommentje:
Lent voltam a műszaki boltban. Azt az infot kaptam, hogy befér egy 72cm-es fal mellé. Mondom oké, de ránézek a hivatalos oldalon is. Ezért érdekelne olyanok segítsége, akiknél otthon, konkrétan ilyen készülék van és le tudja mérni.
2018. szept. 1. 12:49
3/5 anonim válasza:
Ha a dokumentációban nem a termék pontos méretei szerepelnének, nem engedték volna forgalomba hozni.
Más oldalakon is ugyanezek a méretek szerepelnek, pontosabban a magasság itt egy mm-el kevesebb, 1889 mm:
4/5 anonim válasza:
"befér egy 72cm-es fal mellé. Mondom oké, de ránézek a hivatalos oldalon is."
A hivatalos oldalon is ez a méret szerepel, ahogy olvashattad is.
Akkor mi a gond?
5/5 A kérdező kommentje:
Pont 72cm mellé nem fér be egy 72 cm-es mélységű hűtő, mivel hátul kell hagyni pár cm-t. De az oldalon én is meg tudnom nézni. A kérés az volt, ha valakinek ilyen van, mérje már le...
2018. szept. 1. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!