Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Normális hogy a mosogatógép...

Normális hogy a mosogatógép nem mossa el normálisan a sütő tepsit?

Figyelt kérdés

Bosch 100.000 körüli mosogatógép plusz Finish Quantum Max mosogatógép tabletta 70 fokon 2 és fél óra mosogatás után az alábbi eredményt produkálta. A tiszta tepsin egyszer lett csak pogácsa sütve sütőpapíron.

[link]

2018. aug. 11. 11:18
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Kérlek írd le azt a mondatot amiben értetlenkedtem.
2018. aug. 12. 17:35
 22/30 A kérdező kommentje:

Az első válaszoló azt írta hogy ez furcsa ha csak a tepsi volt a mosogatógépben és nem mosta el. A második pedig, hogy ez így természetes, nem mossa el ezt a mosogatógép. Ki adta meg a helyes választ?

Az aki azt írta, hogy próbáljam meg az alsó tálcán. Meg is köszöntem. 0 értetlenledés.

Az a baj, hogy mindenki be van skatulyázva hülyének aki itt kérdez mert elterjedtek a képek amin sok hülye kérdez hülyeséget. Aminek nagy része ráadásul photoshop vagy direkt csinálták hogy elterjedjen. Ettől függetlenül nem mindenki hülye aki itt kérdez. Hidd el én se vagyok az. Vettem egy mosogatógépet, amit nem ismerek és megkérdeztem más elvileg értelmes emberek véleményét a tapasztalataikról. Abszolút nem értetlenkedtem.

2018. aug. 12. 17:48
 23/30 anonim ***** válasza:
28%

A "furcsa" résztől tekintsünk el! Nincs ilyen hiba, a gép működik, ez a lényeg. Mivel még új, a fúvókák sem lehetnek eltömődve.

Ezért nem látok más lehetőséget a problémád kezelésére, legfeljebb ezt:

[link]

2018. aug. 12. 18:36
 24/30 A kérdező kommentje:

Összefoglalva ha valaki tepsit akar mosogatni mosogatógépben és ide téved ehhez a kérdéshez akkor az alsó kosárba tegye a tepsit. Ha nem mossa el akkor ennyit tud a mosogatógép. Marad a kézi mosás.

És kedves ide tévedő attól, hogy csak egy tepsit teszel a mosogatógépbe még nem vagy gazdag! Ezzel ne csajozz majd a discoban!

Köszönöm akik értelmesen válaszoltak.

2018. aug. 12. 19:03
 25/30 anonim ***** válasza:
21%
Kb mindegyiknek ott virít a használatijában amit #2 írt neked. Arra ki se térnék, hogy hogy ég oda a te csak 1 kör pogácsád sütőpapíron úgy, ahogy a fényképed mutatja. De azért mi mind hülyére vettünk téged, igazad van, véletlen se fordítva lehet.
2018. aug. 12. 22:54
 26/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló. Köszönöm, hogy gyarapítottad az értelmetlen hozzászólók létszámát. Az én használati útmutatómban véletlenül sincs olyan, hogy a ráegett rászáradt ételt nem mossa le. Sőt egészen pontosan ugyanezekkel a szavakkal azt írja hogy 70 fokon mossam. Egyébként nincs ráegve semmi a tálcára. A papíron átszivárgott olaj vagy zsír van rajta. A tepsi színe alapból barna és nem fehér. Gondolom ezt neked le kell írnom mert magadtól szerintem nem jössz rá. Semmi ráégés nincs.
2018. aug. 13. 00:54
 27/30 anonim ***** válasza:
21%
Elhiszem, persze.
2018. aug. 13. 11:25
 28/30 anonim ***** válasza:
A mosogatógép lényegében annyit csinál, hogy többször telespricceli mosogatószeres vízzel a belterét, majd a végén még átöblíti tiszta vízzel. Mivel nem tud súrolni, ezért értelemszerűen a ráégett foltokat nem tudja leszedni a tepsiről. Maximum azzal próbálkozhatsz, hogy a fúvókához közel rakod, hogy erősebb vízsugár érje vagy valami erősebb mosogatószert használsz, hátha az le tudja áztatni. De szerintem egyszerűbb ha csap alá betartod és kézzel... Kb. 3 perc alatt megvagy vele szárazra törléssel együtt.
2018. szept. 15. 01:47
 29/30 anonim ***** válasza:

"Egyébként nincs ráegve semmi a tálcára. A papíron átszivárgott olaj vagy zsír van rajta."

Nem ugyanaz, mintha utólag rákentél volna egy kis olajat. Az ugyanis már átment egy sütési folyamaton, ami az olajat elkezdte szárítani, sűríteni. Hiába nincs ráégve, de attól még valószínű, hogy jobban kötődik, ragad a tálcához, mint a friss olaj.

# 28 "A mosogatógép lényegében annyit csinál, hogy többször telespricceli mosogatószeres vízzel a belterét..."

Viszont a kézi mosáshoz képest erősebb zsíroldót használ, mivel a beltérben ugyebár nem kell kímélni az ember kezét.

2018. szept. 15. 09:37
 30/30 anonim ***** válasza:
Nekem is Bosch mosogatógépem van. Semmi probléma vele, ahogy a tiéddel sem. Bármilyen rászáradt anyagot lemos, de a sütéskor odakozmált jénait, bizony be kell áztatni. Hiszen gondolj bele, a jól odaégett tepsit te sem tudod áztatás nélkül elmosogatni.
2018. okt. 1. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!