Normális hogy a mosogatógép nem mossa el normálisan a sütő tepsit?
Bosch 100.000 körüli mosogatógép plusz Finish Quantum Max mosogatógép tabletta 70 fokon 2 és fél óra mosogatás után az alábbi eredményt produkálta. A tiszta tepsin egyszer lett csak pogácsa sütve sütőpapíron.
Az első válaszoló azt írta hogy ez furcsa ha csak a tepsi volt a mosogatógépben és nem mosta el. A második pedig, hogy ez így természetes, nem mossa el ezt a mosogatógép. Ki adta meg a helyes választ?
Az aki azt írta, hogy próbáljam meg az alsó tálcán. Meg is köszöntem. 0 értetlenledés.
Az a baj, hogy mindenki be van skatulyázva hülyének aki itt kérdez mert elterjedtek a képek amin sok hülye kérdez hülyeséget. Aminek nagy része ráadásul photoshop vagy direkt csinálták hogy elterjedjen. Ettől függetlenül nem mindenki hülye aki itt kérdez. Hidd el én se vagyok az. Vettem egy mosogatógépet, amit nem ismerek és megkérdeztem más elvileg értelmes emberek véleményét a tapasztalataikról. Abszolút nem értetlenkedtem.
A "furcsa" résztől tekintsünk el! Nincs ilyen hiba, a gép működik, ez a lényeg. Mivel még új, a fúvókák sem lehetnek eltömődve.
Ezért nem látok más lehetőséget a problémád kezelésére, legfeljebb ezt:
Összefoglalva ha valaki tepsit akar mosogatni mosogatógépben és ide téved ehhez a kérdéshez akkor az alsó kosárba tegye a tepsit. Ha nem mossa el akkor ennyit tud a mosogatógép. Marad a kézi mosás.
És kedves ide tévedő attól, hogy csak egy tepsit teszel a mosogatógépbe még nem vagy gazdag! Ezzel ne csajozz majd a discoban!
Köszönöm akik értelmesen válaszoltak.
"Egyébként nincs ráegve semmi a tálcára. A papíron átszivárgott olaj vagy zsír van rajta."
Nem ugyanaz, mintha utólag rákentél volna egy kis olajat. Az ugyanis már átment egy sütési folyamaton, ami az olajat elkezdte szárítani, sűríteni. Hiába nincs ráégve, de attól még valószínű, hogy jobban kötődik, ragad a tálcához, mint a friss olaj.
# 28 "A mosogatógép lényegében annyit csinál, hogy többször telespricceli mosogatószeres vízzel a belterét..."
Viszont a kézi mosáshoz képest erősebb zsíroldót használ, mivel a beltérben ugyebár nem kell kímélni az ember kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!