Konyhai gépekből melyik márkát ajánljátok? Sütő, főzőlap, mosogatógép.
Az Electrolux nagyon jó márka. Nekem apukám ajánlotta, aki műszaki boltban dolgozik :)
Én meg vagyok vele elégedve teljesen. Nekem sütőm, főzőlapom és hűtőn is Electrolux.
Nagyon köszönöm. Én is azt néztem ki, csak megingottam amiatt, hogy csak 1 év garancia van rá .
Indukciós főzőlapot néztem ki, de olyan furcsa rajta, hogy a nagyobb főzőzóna elöl van. Illetve olyan kicsinek tűnnek a főzőzónák.
Miele
Ha tartósat akarsz akkor ezt vegyél, igaz drága de megéri.
Hát megmondom őszintén én a garanciát nem is figyeltem, amikor megvettem. Már 4 éve meg vannak, lekopogom, semmi gond nem volt. Szóval erre nem is gondoltam, hogy melyiknél mennyi a garancia.
Szerintem az Electrolux sem olcsó, vannak ennél sokkal olcsóbbak is. De én úgy gondolom, hogy ez az a kategória, ami bár nem olcsó, de azért még megfizethető és megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!