Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosgatogep elso inditasa (? )

Mosgatogep elso inditasa (? )

Figyelt kérdés

Hogy kell eloszor elinditani egy mosogatogepet?

Teljesen uresen, vagy uresen, de tablettaval es soval? Vagy csak soval? Vagy tanyerokat is lehet bele tenni egybol?

2018. aug. 8. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
A kezelésije mit ír róla?
2018. aug. 8. 21:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyilvan semmit azert kerdezem.
2018. aug. 8. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyilván?

Nyilván el kellene olvasni.

Esetleg van valami márkája a készüléknek, pl. Wutang, akkor a Wutang ügyfélszolgálaton lehet érdeklődni felvilágosításért.

2018. aug. 8. 22:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Figyu bocs de ha nem tudsz segiteni, minek kommentelsz? Nem vagyok hulye. Nyilvan tudom hogy ez a megoldas, de nem tudom felhivni fel 11-kor, ma este szerettem volna beinditani. Ha senki sem tud segiteni nyilvan fel fogom oket hivni.
2018. aug. 8. 22:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Es nyilvan elolvastam, nem kell arroganskodni. Ha nem olvastam volna, honnan tudnam hogy nincs benne?
2018. aug. 8. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!