Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lehet a fűkaszám hibája?

Mi lehet a fűkaszám hibája?

Figyelt kérdés

Your Garden márkájú fűkasza. Első alkalommal működött, másodszorra nehezen indult el, harmadszorra teljesen megadta magát. Gyújtása van, keverék eljut a megfelelő helyre, 1:25-ös keveréket (később 1:30 as-t) igényel. Nem hajlandó elindulni, olyan, mintha a motor nem kapna elég kraftot.

Érdemes foglalkozni vele, és alkatrészre költeni, vagy inkább dobjam ki? :D

Válaszokat köszi!

2018. júl. 29. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Esetleg nem akasztja meg valami a tengelyt? A tengelye tapadt fű tud ilyet. Csak mindenképpen húzd ki mielőtt megnézed. :)
2018. júl. 29. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell venni a gyertyát, az mindent elárul. Ha ázott, sok naftát, vagy kevés levegőt kap. Ha száraz, fecskendezz be pár mili benzint, majd gyertya vissza. Ha röffen, de leáll, üzemanyagot nem kap. Persze ez csak akkor ok, ha van szikra.
2018. júl. 29. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:

hát ennyibol csak tippelni lehet

nemtom h hogy huzod be, de egy szerelo mondta nekunk h ugy huzzuk be mindig h ne legyen lent a foldon a semmi, (ne a motoron/tartályon támaszd, hanem tarsd kezben) mert nekunk is letort/eltort valami (nem elsore) de persze ez fugghet a tipustol

2018. júl. 29. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen alkatrészt vennél amikor azt se tudod mi a baja.
2018. júl. 30. 06:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jól értem ez egy vadonatúj fűkasza. Kókányolás helyett én inkább azt mondanám, hogy vidd vissza a boltba és garanciáztasd.
2018. júl. 30. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Találtam neten egy blogot, amiben azt írták, szedjem szét a karbit, abban van egy kis lemezke, azalatt a rugó lehet hogy fent ragadt. Mozgassam meg, és szereljem vissza. Pöccre beindult :) Bár azt tudom, hogy ilyen olcsó sz@rt nem veszek többet, mert gyanítom, hogy nem ez volt az első és utolsó probléma...
2018. aug. 1. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!