Érdemes-e? A többi lent.

Ha csináltatsz, kizárólag fűtésre optimalizált klímát vegyél és ne olyat amiben maximum a reklámszövegben található meg ez a funkció. Mindenképpen ismert márkában kell gondolkodni, nem pedig valami névtelenben...
Én klímával fűtök már évek óta nekem semmi problémám sincs vele, aki hűtésre is használja az a fűtésben is meg lesz elégedve vele, ha bírja légáramlatot, persze nem kell odaállni közvetlen a klímához és a pontos hely kiválasztása sem mindegy a lakásban. Közel 200m2-ert fűtök klímával persze egy igen jól szigetelt ház, profi hőszigetelt ablakok/ajtók ezek csak 3 millába voltak anno...
Szerintem próbáld ki, vegyél először csak egyet ahova gondolod, és ha megfelel végigviheted a teljes projektet. Ma már csak inverteres klímát lehet venni, minimum A++ kategóriában gondolkodj, ár/érték arányban a GREE fűtésre tervezett klímáit ajánlom ezek vannak wifivel és nélküle is. A 2 és 3 kW-os gépek 200 ezer alatt kaphatóak. A villanyszámlám 20 alatt van havonta és ez a teljes nem csak a klíma fogyasztása. A modern inverteres klímák már nem zabálják úgy az áramot mint pl. 15 éve. Ezekket akár -20 fokban is használhatod gazdaságosan, kényelmesen kifűtik a teret. Vehetsz japán gépet is az kicsivel drágább, én most GREE-t vettem, van benne tapasztalatom, mert a cégünk klímákat is forgalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!