Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Érdemes-e? A többi lent.

Érdemes-e? A többi lent.

Figyelt kérdés
Érdemes légkondi fűtést csináltatni a lakásba? 4 db légkondicionáló kéne beszerelni a lakásba. Akiknek az van elégedettek vele? Télen elég meleget ad?

2018. júl. 10. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
próbáld meg kiszámolni, mennyi lenne a villanyszámlád. azt most ne nézzük, milyen a vezetékezés a lakásban.
2018. júl. 10. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha csináltatsz, kizárólag fűtésre optimalizált klímát vegyél és ne olyat amiben maximum a reklámszövegben található meg ez a funkció. Mindenképpen ismert márkában kell gondolkodni, nem pedig valami névtelenben...

Én klímával fűtök már évek óta nekem semmi problémám sincs vele, aki hűtésre is használja az a fűtésben is meg lesz elégedve vele, ha bírja légáramlatot, persze nem kell odaállni közvetlen a klímához és a pontos hely kiválasztása sem mindegy a lakásban. Közel 200m2-ert fűtök klímával persze egy igen jól szigetelt ház, profi hőszigetelt ablakok/ajtók ezek csak 3 millába voltak anno...

Szerintem próbáld ki, vegyél először csak egyet ahova gondolod, és ha megfelel végigviheted a teljes projektet. Ma már csak inverteres klímát lehet venni, minimum A++ kategóriában gondolkodj, ár/érték arányban a GREE fűtésre tervezett klímáit ajánlom ezek vannak wifivel és nélküle is. A 2 és 3 kW-os gépek 200 ezer alatt kaphatóak. A villanyszámlám 20 alatt van havonta és ez a teljes nem csak a klíma fogyasztása. A modern inverteres klímák már nem zabálják úgy az áramot mint pl. 15 éve. Ezekket akár -20 fokban is használhatod gazdaságosan, kényelmesen kifűtik a teret. Vehetsz japán gépet is az kicsivel drágább, én most GREE-t vettem, van benne tapasztalatom, mert a cégünk klímákat is forgalmaz.

2018. júl. 13. 12:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Az lenne a kérdésem még hogy nem lenne túl hangos 4 légkondi külső egysége?
2018. júl. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!