Ha elromlott a gázbojler hőmérséklet szabályzója, szerintetek mennyiért lehet megjavíttatni?
Telefonon kértem tavaly árajánlatot, akkor 30 mondott ha nem kell cserélni semmit, és csak szerel, ha alkatrész akkor nyilván + pénz.
kb 2-3 éve kifizettünk 100 ezer ft-t egy szerelőnek, nem tudom mit csinált, elvileg cserélt benne valamit, nem én voltam itthon, nem én intéztem. Akkor meleg vizet se adott, nem kapott szikrát.
Adott rá 1 év garit, utána meg is halt, egy időbe langyos víz folyt, most meg csak forró...
Szerintem anno nagyon átb*szott, mondja 200 hozna újat és be is szereli... Hát én árukeresőn gázbojlereket már 60-100 körül látok, most akkor 100+ hogy beszereli, vagy ő milyet akart venni... Vagy tenyleg nagyon drága a bekötés?
Budapesten tudtok normális gázszerelőt aki korrekt áron dolgozik, és nem egy új bojler áráért javítja a régit azt nyugodtan írjátok meg nekem, köszönöm
Illetőleg ha tudtok tippet mondani mi okozhatja a hibát és mennyi lehet a reális költség külön köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!