Mit kell nezni porszivo vasarlasa eseten?
Figyelt kérdés
Engem nem az erdekel,hogy mikent nez ki hanem,hogy tenyleg jo eros legyen es kiszedje a szonyegbol a port es egyeb apro piszkot.Mit kell nezni ami alapjan megallapithatom,hogy tenyleg jo.Az arat hiaba nezem.A dragabb nem mindig jobb.2018. máj. 23. 04:07
1/4 anonim válasza:
A szívóerőt volt szokás nézni, de azt sok leírás nem közli, így csak a vásárlók értékeléseiből lehet kiindulni.
Továbbá a teljesítményt se mérdemes mércének tekinteni, mivel a mai motorok kisebb teljesítmény mellett is nagy szívóerőt tudnak biztosítani.
Harmadik a zajszint, ahol a gyártó sokszor nem valós adatot közöl.
Nem utólsósorban azt,hogy porzsákos, vagy porzsák nélküli.
Azonban feltétlenül látni kell a felszerelés minőségét, milyen mifajta műanyagbol van. Pl. a Sencor tartozékai pár hónap alatt eltörnek és pótláás nuku.
2/4 anonim válasza:
Szia. Nekem kb olyan 14 éve Karcher porszívóm van. Annó is drága volt, de nem bántam meg, ez még mindig porszívó! Én ezt ajánlom neked, ha gondolod megfogadod. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. ☺
3/4 anonim válasza:
Szívóerő és a porkibocsátás a két legfontosabb adat. Ha ömlik a por a porszívóból, akkor hiába porszívózol fel, utána dupla annyi por lesz a szobában. Általában a porzsákosak jobbak szoktak lenni ilyen tekintetben, mint a tartályosak.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a tippeket.
2018. jún. 1. 02:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!