Panellakásba milyen porszívót érdemes venni?
Nekem is van vízszűrős és jó. Mire vagy kíváncsi?
Vizet bele, porszívózás, vizet kiönt.
A porszívózás maga nem különbözik semmiben sem a többitől. Tologatod a padlón és felszívja a cuccot. Mivel elég nagy teljesítményű, ezt elég hatékonyan teszi, plusz az se probléma ha folyadékot kell felszippantania.
Az enyém olyan hogy szőnyegtisztításra is alkalmas, így a nedves habos tisztítással még hasznosabb. Ugyanis nem csak kizárólag por szennyeződés van a szőnyegen, elbánik a belekent sárfolttal, kajával, kiömlött dolgokkal. Nem mellesleg a kocsi kárpit nedves tisztításra is nagyon jó.
Az ürítés pedig nem jár porral, csak a szutykot kell kiönteni és elöblíteni. A miénk már vagy 9 éves és nincs baja. Bár a hangja erőteljesebb lett, mert a csapágyak nem javulnak, ezért az eddigi munkájáért cserébe kap majd új csapágyakat a motor.
Azzal számolnod kell, hogy elég nagy helyet foglal el tárolás szempontjából.
Nekem van benne motoros padlókefe az mindenképpen megéri.
https://www.youtube.com/watch?v=zkgGBLKW7vI
2 kutya meg egy macska van a lakásban, emiatt kellett, 120 ezer körül volt amikor vettük, most nem tudom mennyi egy hasonló.
Van egy X6 pro nevű masina ami 33 ezer körüli áron van, de sokat látom a vaterán meg jófogáson, ha annyira jó lenne, akkor nem adnák el úgy gondolom.
Ja, a miénk meg már nem csak 9, hanem 11 éven felüli.
Ha csak 10 évvel számolok, a 120 ezer évi 12 ezer, havi ezres és komoly masina ezért a pénzért.
Ha egy 30 ezres átlagos gépet számolok ami kidől 2-3 év alatt, akkor árban ugyanaz, de szolgáltatásban koránt sem összehasonlítható.
Nyáron az udvaron egy linóleumra leteszem a szőnyeget, leslagozom, behabozom, áll egy órát, átmegyek kétszer a géppel, és ha jó idő van, estére már bevihetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!