Tegnap este véletlen belelöktem a hajszárítómat a vízbe. Ha megszárítom a napon, akkor még használható?
Én nem kockáztatnék. Egy hajszárító nem olyan nagy tétel. A villanyszerelőt ajánlottad, mire kimegy, vagyis amennyiért, annyi pénzért már vesz másikat. Én nem merném bedugni.
De legyen igazad, lehet, hogy teljesen kiszárad.
Azért megnézném, ki meri áram alá helyezni egy vízbe esett hajszárítót.
Kérdező! Mondjuk nem is értem, erre milyen troll választ lehet írni? Ez nem játék.
5#.)Miért ne lehetne újra áram alá helyezni TELJES kiszáradás után?
Ha áram alatt volt a beázás esetén akkor valszeg zárlat keletkezett és azonnal lecsapta a biztosítékot,ha kárt is okozott a hajszárítóban a zárlat akkor a kiszáradás után is csak megint lecsapja-attól még a szigetelések,műanyag burkolat nem kezdték el átengedni az áramot.
5-ös: villanyszerelőt (igaz - én hibám, hogy nem írtam), de úgy értettem, hogy ismerős, barát, aki jó szóval segít. Különben a kiszállási költség sokba jönne. Elnézést!
8-as: nem feltételezem, hogy bekapcsolt állapotban esett vízbe, mert akkor - bizonyára - a lecsapódott biztosítékról is írt volna a kérdező, de ez nem biztos...
Meleg helyen, jól kiszárítva, én használnám tovább. Ezt sok válaszadó is megerősítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!