Mosógépmánia: mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Vettünk tőlük egy mosógépet, de használhatatlan. Írtunk nekik többször is, de nem reagáltak. Kezdem úgy érezni, hogy átvertek, és hétfőn megy a feljelentés.#Mosógépmánia
2018. máj. 5. 15:35
1/2 anonim válasza:
Energomat. 20-25 évi gép, utána is csak csapágyat és szimeringet kell cserélni.
2/2 anonim válasza:
Tudom hogy ez már egy éves kérdés volt!de szeretném kérdezni hogy sikerült e a mosógép mániával megegyezni?vagy sikerült e feljelenteni??azért kérdezem mert most én is abban a cipőben járok!!a pénzemért kaptam egy használhatattlan gépet!!most még ott tartunk hogy hiteget hogy küld egy másikat ami jó!!de biztos vagyok benne hogy kamu az egész!!úgy hogy én is feljelentem őket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!