Mi a rossz a gépemben vagy hogyan tudom feltúrbózni?
Figyelt kérdés
Van egy Dell laptopom ezekkel az adarokkal
4GB RAM 220 Ghz Intel core i5
Mért nek fut el rajta sok játék pl.: team fortress 2,mta?
2018. ápr. 21. 14:03
2/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nagyon amatőr kérdés úgymond de hol tudom megnézni?
2018. ápr. 21. 14:31
3/16 anonim 

válasza:

Vezérlőpult>Eszköz ás hang>Eszközkezelő
4/16 A kérdező kommentje:
Csak hardver ès hang van vagyis csak azt találtam de abban meg nincs olyan hogy eszközkezelő
2018. ápr. 21. 16:25
5/16 A kérdező kommentje:
Beléptem a hardver és hangban lévő eszközkezelőre ha minden igaz :D
2018. ápr. 21. 16:28
6/16 anonim válasza:
Amennyiben elküldöd a laptop pontos típusát, utána nézek. Valószínűnek tartom hogy egy "irodai" többnyire intermetezésre, munkálatokra tervezett géped van. Korábban öcsém hasonló csapdába esett, csábította a nagyobb proci, de videókártya nélküli laptopot szerzett.
7/16 A kérdező kommentje:
DELL INSPIRON 5558 ha minden igaz
2018. ápr. 22. 19:28
8/16 anonim 

válasza:

Figyelj, lépj be az Eszközkezelőbe (Start menü -> keresés -> Eszközkezelő) és nézd meg mik vannak a "Videókártyák" menüpontban.
Ha csak valami Intel cuccot látsz, akkor nincs videókártyád. Ha látsz valami ATI vagy Nvidia cuccot, akkor van videókártyád és valami más lesz a hiba.
9/16 A kérdező kommentje:
Rendben majd holnap írok hogy mi a helyzet
2018. ápr. 22. 21:18
10/16 A kérdező kommentje:
Intel(R) HD Graphics 5500
NVIDIA GeForce 920M
Ezek vannak ott
2018. ápr. 23. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!