Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Jártatok már így? Mosógép...

Jártatok már így? Mosógép szerelőnek adja ki magát de csaló?

Figyelt kérdés
Hireti magát a jófogáson két néven is Győr és Pápa között.Tét van helyileg feltüntetve a hirdetéseinél és két néven is fut.Tökéletesnek mondott mosógépeket árul fél év garanciával de selejt összetákolt ócskaságok.Amit vettem tőle a második mosásnál szétesett.

2018. ápr. 16. 10:48
1 2
 11/12 anc ***** válasza:
Nekem még nem volt ilyen jellegű parám (lekopogom), mindig normális eladóktól vásároltam. De igen, a legjobb barátomnak egyszer visszafizették a pénzét, amikor nem kapta meg, amit rendelt. Ha jól emlékszem, 20.000 Ft körüli bútorról volt szó, azért ennyi pénznél már nem mindegy, hogy kútba dobja-e az ember...
2018. máj. 15. 10:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Érdekes nekem azt válaszolták anno a vaterán mikor gondom volt hogy ők csak hirdetési oldal és pereljem be az illetőt.Persze nagyon kedvesen és udvariasan. :) Vagyis nem foglalkoznak vele ki mit tesz fel vagy küld el.
2018. máj. 15. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!