Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Fűnyíró miért forog két irányba?

Fűnyíró miért forog két irányba?

Figyelt kérdés
Mutattak nekem egy 1200 wattos fűnyírót, de minden indításnál másik irányba forog. Ez mitől lehet??
2018. ápr. 10. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A mikrohullámú sütő tányérja is alkalmanként tetszőleges irányba indul. De azt sem tudom, ennek mi a célja. Gondolom majd egy szakértő megmagyarázza.
2018. ápr. 10. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Feltehetően a terhelés egyenletessége így jobban biztosított.
2018. ápr. 10. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Kondenzátor hiba...
2018. ápr. 10. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy a fű jobbos vagy balos növésű.
2018. ápr. 10. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem kondenzátor hiba. A mikró kezelési utasításában is bele van írva. Másrészt nem tudom, ki az a mrha, aki bármilyen választ leszázalékol.
2018. ápr. 10. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az például. Halovány fogalom nélkül irkálsz össze-vissza, aki meg végre ír valami hasznosat, azt még le is szólod, gondolom le is pontoztad. Eszem megáll. Hogy a francba jön ide a mikro???

Igen, legvalószínűbb, hogy az indítókondenzátor hibája(netán hiánya?) miatt indul véletlenszerűen hol erre, hol arra a motor.

2018. ápr. 10. 18:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam új kondival, de a jelenség megmaradt. Végül nehezen, de kiderült, hogy szakadt a segédfázis szálja valahol és az miatt forog két irányba
2018. ápr. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!