Fűnyíró miért forog két irányba?
Figyelt kérdés
Mutattak nekem egy 1200 wattos fűnyírót, de minden indításnál másik irányba forog. Ez mitől lehet??2018. ápr. 10. 17:32
1/7 anonim 

válasza:

A mikrohullámú sütő tányérja is alkalmanként tetszőleges irányba indul. De azt sem tudom, ennek mi a célja. Gondolom majd egy szakértő megmagyarázza.
2/7 anonim 

válasza:

Feltehetően a terhelés egyenletessége így jobban biztosított.
4/7 anonim 

válasza:

Attól függ hogy a fű jobbos vagy balos növésű.
5/7 anonim 

válasza:

Nem kondenzátor hiba. A mikró kezelési utasításában is bele van írva. Másrészt nem tudom, ki az a mrha, aki bármilyen választ leszázalékol.
6/7 anonim 

válasza:

Te vagy az például. Halovány fogalom nélkül irkálsz össze-vissza, aki meg végre ír valami hasznosat, azt még le is szólod, gondolom le is pontoztad. Eszem megáll. Hogy a francba jön ide a mikro???
Igen, legvalószínűbb, hogy az indítókondenzátor hibája(netán hiánya?) miatt indul véletlenszerűen hol erre, hol arra a motor.
7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam új kondival, de a jelenség megmaradt. Végül nehezen, de kiderült, hogy szakadt a segédfázis szálja valahol és az miatt forog két irányba
2018. ápr. 11. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!