Gázfőzőlap, milyet vegyek? Edzett üveg, zománcozott?
Szeretnék venni egy gázfőzőlapot. Mindenképp gázos kellene. De nem tudom milyen felületű legyen ami tartós és maximum 50 ezerem lenne rá. Az inoxról rosszakat halottam ezért nem is szeretnék olyat. Megköszönném Ha valaki megosztaná tapasztalatát a különböző felületekkel kapcsolatban vagy szívesen fogadnék egy konkrét típust is ami tartós.
Köszönöm előre is.
Nekünk üveg felületű gáz főzőlapunk van, Electrolux.
Ilyen:
A tisztíthatósága teljesen rendben van, ha nem homokkal suvickolod, akkor nem karcolódik. Szerintem sokkal könnyebb tisztán tartani, mint egy zománcost, vagy inoxot. Vagy 2-3 éve van meg, egyelőre jól működik, tudja amit kell, de semmi extra.
Nem lehetetlen ötvenezerért üveg főzőlapot venni, de azért csak a legolcsóbbat kapod meg. Ezeknél elsősorban arra érdemes figyelni, hogy azt a fajtát ne vedd meg, aminek az edénytartója csak egy kis kör alakú valami, a rózsa körül, mert az roppantúl nem praktikus, egy nagyobb edény nagyon könnyen lecsúszik róla.
Az, hogy menyi garancia van az egyes főzőlapokra, csak akkor legyen szempont, ha hivatalos szervízzel helyezteted üzembe, mert csak akkor érvényes. Annak meg elég borsos ára van, amikor én vettem, akkor 25 ezer lett volna, most már biztos több. Ezért inkább kihagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!