Mit ronthattam el? Háztartási varrógép probléma
Vajon mi lehet a gond?
Sziasztok tudom kicsit gázos a helyzet női szabónak tanulok,először került a kezembe nem ipari varrógép hanem háztartási nekem ez még bonyolult:( gondoltam neki állok kipróbálni követtem az utasításokat de hirtelen megállt a tű és megsem mozdult gondoltam az orsóval vagy a befűzéssel van a gond vagy az egésszel újra kezdtem az egészet (fűzést,orsózást ..stb) kiszedtem a tűt újra beraktam pár varrás után ugyanezt megcsinálta és nem értem miért segítsetek nagyon fontos versenyre készülök !:) 17/L
A motor megy, amikor megáll a tű?
Kézzel tudod mozgatni a tűt?
Nem, egyáltalán nem gáz! Nagyon hasznos szakmád lesz, keresett és ha ügyes leszel, még híressé is válhatsz.
Sajnos nekünk csak régi típusú gépünk van itthon, az újak lehet, másképp működnek, egy ékszíjas tárcsa forgása mozgatja a tű karját is, nálad van ilyen? El tud kopni ez az ékszíj és ilyenkor furcsán, tompán berreg a motor.
Amikor beakad a tű, a hajtókereket tudod mozgatni?
Amúgy előrébb lennél, ha hívnál egy műszerészt. Látatlanban elég nehéz javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!