A varrógépemmel mi lehet a gond? Mit tudok vele csinálni?
Egyszerű, kis 8 öltéses mini varrógép, eddig tökéletes volt a céljaimnak, de most valamiért nem jó. Elővettem hogy varrjak, s mint kiderült álltában lett vele valami gond. (Vagy esetleg utolsó használatkor, csak nem vettem észre)
A gond az hogy a hurokfogó lent, azt hiszem ez a neve (ami elkapja a felső szálat)elkapja ugyan a szálat, de utána nem ereszti el, s újra és újra elkapja, míg becsomósodik. Ha nem ez történik, akkor viszont egyáltalán nem kapja el a szálat. Szálfeszességet állítgattam, de nem változik probléma. Kiszedtem az alsó cérnát, s a bonint, kiszedtem belőle a cérnadarabkákat, szöszöket, picit beolajoztam. Megnéztem hogy bonin nélkül hogy forog (kézzel tekerve), de úgyis ugyanazt csinálja. Vagy elkapja és nem ereszti vagy el se kapja. Tudtok adni ötleteket, mi lehet a baj és mit tudnék vele csinálni hogy működjön?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!