Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen felültöltős mosógépet...

Milyen felültöltős mosógépet ajánlanátok ami jó is és nem 2 órán át mos?

Figyelt kérdés

Azt néztem hogy nagy általánosságban 2-3 órán át mosnak a gépek. Én ezt túl soknak tartom.

Köszi a tippeket!

2018. febr. 1. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Akármelyik.

Manapság minden gépen több program közül lehet válogatni, ruhája válogatja és egyéni preferencia kérdése, ki milyen programon mos.

Én pl. legtöbbször sima 70 perces programot használok pamutokra, de ha kevés a ruha, vagy csak át kell frissíteni, akkor a gyorsmosás funkcióval 40 perc alatt kész.

Szüleimnek olyan gépe van, ahol még 15 perces gyorsmosást is be lehet állítani.

2018. febr. 1. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:

2-3 óra?

Biztos.

Nekem van egy AEG azon 2 óra a normál, de 3-ról nem hallottam.

És a gyors funkció az 60 perc.

De nem használom soha a simát csak a 60 perces verziót.

2018. febr. 1. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen 2-3 óra. Sok programtáblázatot olvasgattam tegnap és volt hogy 150 perc, 180 perc vagy akár 220 perces programok vannak. A legrövidebb 90-100 perc volt.
2018. febr. 2. 08:05
 4/5 anonim ***** válasza:

3 órát mit kell mosni ruhán??

:D :D

2018. febr. 2. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Bármelyik elektronikai cikkeket árusító boltba bemégy, tízesével találsz majd olyan gépeket amin van rövid program.

Persze az én gépemen is van olyan ami majd 3 órán át tart, de az extra program előmosással, áztatással, plusz öblítéssel, soha nem használtam, szerintem felesleges.

2018. febr. 2. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!