Leslie65 kérdése:
Okozhat-e gondot egy hűtő mögé beesett tárgy?
Figyelt kérdés
Használt Zanussi hűtőm van, a lakásommal vettem, nem tudom, hány éves. A tetejére tett műanyag tálca becsúszott mögé, de a konyha szűkössége miatt a hűtő mozgatása bonyolult lenne, ezt nem részletezném.A hűtő valószínűleg kompresszoros, mert időnként bekapcsol.
Azt olvastam, hogy a kompresszora forró a használt gáz összenyomása miatt. Kérdésem: Jelenthet-e ez veszélyt, pl. megolvadhat-e a tálca stb?
2018. jan. 27. 12:34
1/4 anonim válasza:
Megolvadhat ill, deformálódhat a tálca, de mindenképpen akadályozza a hőleadást, tehát ki kellene venni onnan.
2/4 anonim válasza:
Ebben az esetben igen. Ki kell onnan venni...
3/4 Szirty válasza:
Megolvadni nem fog. Annyira nem forró.
De nincs ott jó helyen.
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy nehéz ki venni , de csak ki lehet valahogy emelni a helyéről.
De ha ilyen nehéz kiemelni, akkor meg főleg szedjétek ki, mert meg fogtok lepődni hogy nézhet akkor ki.
Biztos van annyi kosz meg szemét ott és már ideje kitakaritani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!