Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Okozhat-e gondot egy hűtő...

Leslie65 kérdése:

Okozhat-e gondot egy hűtő mögé beesett tárgy?

Figyelt kérdés

Használt Zanussi hűtőm van, a lakásommal vettem, nem tudom, hány éves. A tetejére tett műanyag tálca becsúszott mögé, de a konyha szűkössége miatt a hűtő mozgatása bonyolult lenne, ezt nem részletezném.A hűtő valószínűleg kompresszoros, mert időnként bekapcsol.

Azt olvastam, hogy a kompresszora forró a használt gáz összenyomása miatt. Kérdésem: Jelenthet-e ez veszélyt, pl. megolvadhat-e a tálca stb?

2018. jan. 27. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Megolvadhat ill, deformálódhat a tálca, de mindenképpen akadályozza a hőleadást, tehát ki kellene venni onnan.
2018. jan. 27. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben igen. Ki kell onnan venni...
2018. jan. 27. 14:08
 3/4 Szirty ***** válasza:

Megolvadni nem fog. Annyira nem forró.

De nincs ott jó helyen.

2018. jan. 27. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nehéz ki venni , de csak ki lehet valahogy emelni a helyéről.

De ha ilyen nehéz kiemelni, akkor meg főleg szedjétek ki, mert meg fogtok lepődni hogy nézhet akkor ki.

Biztos van annyi kosz meg szemét ott és már ideje kitakaritani.

2018. jan. 27. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!