Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hűtő bekapcsolás olvasztás után?

Hűtő bekapcsolás olvasztás után?

Figyelt kérdés

Vasárnap kihúztan a Liebreh hűtőmet hètfő kitakarításra. (3 ève mióta megvettem egyszer sem volt ilyen akcióm vele)

Mikor visszadugtam vártam a csodát hogy előbb utóbb lehül de ez ma reggelig nem törtènt meg. Elmentem az üzletbe ahol annó vettem ès elmondták, hogy van rajt egy rejtett gombb amit lehet, hogy vèletlen megnyomtam.

Azt mondta az eladó nyomjam meg ès ha majd lehült rendesen kivillan a zöld led.

kb 40perccel ezelőtt bekapcsoltam zúgni is kezdett de olyan 15p múlva elcsendesült ès ugyanúgy szobahőmèrsèklet volt benne illetve a zöld led se világít.

Az előbb ismèt bekapcsolt.

Mennyi idő alatt hül le +3ra?

Így fog ki be kapcsolgatni egèszen addig?

Vagy aggódjak nagyobb gond miatt?

2018. jan. 17. 11:05
 1/5 A kérdező kommentje:
'Liebherr Glass Line règebbi típus
2018. jan. 17. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:

A hőfok szabályzója hogy áll, hány fokon van?

Esetleg ezt is csavard a maxra vagy arra felé.

2018. jan. 17. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Most már csak kis türelem, kedves!
2018. jan. 17. 12:10
 4/5 A kérdező kommentje:

3ason van ès fèl 2kor sem volt változás.

Feltekertem de semmi

Bedugtam.a tartalèk hűtőt minden esetre az kb 10p múlva ugy lehült mint az Èszaki sark ;)

Ehhez meg majd hívok szerelőt

2018. jan. 17. 14:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Megoldodott a gond egy szerelo jovoltabol.

A hofokszabalyzobol kijovo kis vezetek volt elrozsdasodva es lehet hogy a torles kozben megmozdult es megtort.

Szoval ha valakinek hasonlo gondja akadna... :)

2018. jan. 22. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!