Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosó-szárító gépről vélemény?

Mosó-szárító gépről vélemény?

Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Néha sokat fogyaszt, hangos is esetenként, de vannak jobb napjai is az asszonynak:DDD
2018. jan. 16. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Samsung van, csak akkor használom a szárítót, ha nagyon muszáj.(nem én vettem, egyéb dolog miatt maradt rám) Gyűröttek lesznek a ruhák :( és amíg nem hűl ki, nem lehet új programot indítani.
2018. jan. 19. 16:46
 3/6 anonim válasza:
Ne vegyel egyben moso szaritot. Nem lehet olyan jo minosegben legyartani Kulon moso es kuion szaritogep. Ott mindegyik azt a funkciot vegzi amire szantak. Tokeletesebb es hosszan tarto mukodes. Tapasztalat.-egy szerelo.
2018. jan. 22. 07:04
 4/6 anonim válasza:
Csak hogy legyen egy pozitív válasz is, nekünk több éve hibátlanul működik egy Cendy evo w 4963 d típusú gép, három lurkó mellett van, hogy kétszer is megy egy nap. És a lényeg hogy nem kell átpakolni, teregetni, nagyon szeretjük. Volt, hogy a téli kabátom beraktam és még aznap 3,5 óra múlva felvettem. Egyszer, majd ha megadja magát, mindenképp hasonlót veszünk, és a márka akár változhat is.
2018. jan. 22. 21:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2018. jan. 23. 11:23
 6/6 koromarcsi válasza:
Panellakásban lakunk, kicsi a hely. Egy INDESIT mosó-szárítógépet vettünk pár éve, nagyon jól szolgál. Nem kell a nyirkos ruhákat a szobában szárítani, vagy a fürdőszobában, ahol penészedés lenne a nyirkosságtól. Fél órás programja is van, ami az unokák mellett nagyon praktikus. Egyetlen hibája, szárításkor kicsit furcsa illata van.
2018. jan. 23. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!