Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit tudok tenni, ha a Dolce...

Mit tudok tenni, ha a Dolce Gusto kávégépbe beragadt a műanyag, újratölthető kapszula?

Figyelt kérdés
Nem szeretném feltétlenül szerelőhöz vinni, viszont itthon nem szeretném tönkretenni a gépet. Van valami jó módszeretek erre?
2018. jan. 12. 01:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg többször ki-be nyitni a kapszula tartó pöckét. Időnként előfordul, hogy hogy a kapszulában túlnyomás keletkezik és ezért nem nyilik
2018. jan. 12. 03:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg többször ki-be nyitni a kapszula tartó pöckét. Időnként előfordul, hogy hogy a kapszulában túlnyomás keletkezik és ezért nem nyílik fel a kapszula tartó. NEKEM Dolce Gusto Oblo típusú a kávé főzöm
2018. jan. 12. 03:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nekem is előfordult. Nagy nehezen kirángattam a tartót (majdnem tönkre vágta a gépet) és azóta nem használom az újratölthetővel :(

Igen, gondolom a túlnyomás miatt van. Csak az a baj, hogy az újratölthetőnél ez problémát okoz, mert merev a teteje és az szorul be.

2018. jan. 12. 13:16
 4/7 janekjohanson válasza:
Szedd szét. YouTube van róla videó hogyan kell. Burkolatot az elején ha leszedted fúrj óvatosan egy lyukat hogy hozzáférj a Kapszulához. Fogpiszkálóval lenyomod és már ki is lehet húzni
2019. jan. 11. 16:15
 5/7 kacsa37 válasza:
Minime verzióban a beragadt tálcát úgy tudtuk kihúzni, hogy egy hústűvel alulról lehúzva tartottuk a kapszulát. (A kifolyó nyíláson át elérhető.)
2021. febr. 24. 12:06
 6/7 anonim válasza:
Túlnyomás miatt pl porcukor állagúra őrölt kávé kerül a kapszulába, ezért összetapad/összeragad a tölthető műanyag kapszula teteje és a Krups Dolce Gusto kávéfőzőfej alja, ami tömör gumiszerű felület. Megoldás: 1. Kb fél centit kicsit erőszakolva kihúzod a tálcát. 2. Laposfejű csavarhúzót tolsz a résbe szelíd erőszakkal ide-oda mozgatod és a tálcát is. Előbb utóbb engedni fog és kijön a tálca. Tanulság: gyárilag őrölt kávét tegyünk a kapszulába, nagyon aprószeműre őrölt kávét a kotyogósba tegyük inkább, azokban lényegesen kisebb a nyomás és a belső szűrője tele van apró lyukakkal, túlnyomás kizárva.
2022. okt. 31. 13:36
 7/7 anonim válasza:
100%
Pont ma jártam így,de sikerült megoldanom.Az volt a baj, hogy mellé nyomtam a tűt az ujrahasználható kapszulába és beragadt.De megoldottam ki szedtem belőle és még a gép is működik.
2023. febr. 7. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!