Az uj aszalogépek mind adnak ki valami szagot magukbol, vagy csak az enyém?
Figyelt kérdés
Vetten egy aszalo gépet karácsonyra és már párszor használtam ,még mindig büdössek a gyümölcsök belöle.olyan müanyagszaguak.(ehetö,de utánizük nagyon nemjo)meddig lesz ez még?vagy vigyem inkább kicserélni valami másra?valami hasonlót vettem mint ez 21000 ft ért
Tik is találkoztatok illy esettel?vagy ez eleven hibás...?eddig használtam cca 2x4 órát.(2aszalás)valamit javult,de még mindig büdös.veletek már történt meg ilyen eset?
Köszi a válaszokat!
2017. dec. 27. 22:00
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat eddigis.na ok,de akkor nemis várhatok késöbb se tiszta gyümölcsizt?már használtam kb 40 órát teljes erővel és még mindig picit érezni benne a müanyagszagot.(mert müanyag...)akkor az aszalok nagy százaléka büdösítt?merthogy rengeteg a müanyag gép.és igy a gyereknek se merem adni.nincs valami anyag erre a szagra?másnak is van valami hasonló problémája a gyümölcsaszalójával?csak nemir róla?...:-(
2017. dec. 29. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!