Gond lehet a villanyszereléssel?
Ha nincsen semmi gond, és az összes problémád megoldódott, ugyan minek hívnák szerelőt?
Amőgy lakástüzek csak úgy nem keletkeznek, főleg nem egy frissen felújított hálózaton. Azt a pénzt amit így most elszórnál, költsd inkább magadra.
4 helyen lehet probléma. Vagy a kapcsoló rossz, ahogy mások is írták, (sajnos mégha kinézetre hasonló is mindegyik kapcsoló, kapcsoló és kapcsoló között bődületes minőségbéli különbségek adódhatnak) a benne lévő érintkező nem érintkezik megfelelően, avagy a bekötésért felelős csavarok lazultak le (ez utóbbira kisebb az esély), a lámpában lévő foglalat valamelyik érintkezője, (jellemzően a foglalat alsó, fenekén lévő érintkező) nem érintkezik megfelelően az égővel, illetőleg a lámpa bekötésénél a sorkapocsnál korrózió okoz érintkezési problémát. Jó eséllyel a konyhában jelentkező pára az, ami felelős ezért. Ez így nem egészséges, úgyhogy én amondó vagyok ne hallgass az előttem szólóra!
Hívd fel azt a villanyszerelőt, aki 2.5 évvel ezelőtt elvégezte a vill. korszerűsítést, hogy ugorjon már be, ha arra jár, mert ezt kilehet nyomozni 10 perc alatt, csak hát nyilván direkt ezért kiszállni nem igazán akar majd senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!