Torokgergo kérdése:
Mi baja van a videokártyámnak? (Minecraft)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kaptam egy új gépet. A gépről annyit kell tudni, hogy használtan kaptam, de külsőleg nem volt semmi baja, később kiderült, hogy a gépnek belül sem volt semmiféle problémája. Egy Inter DuoCore i3-as processzor, 2.16 ghz, illetve egy 2000 mb-os videokártya (fontosabbalkatrészek). Nos, egyszer csak le akartam tölteni egy tört minecraftot, amit sikerült is és még elindítani is. Amikor arra került a sor, hogy elindítsam, betöltött, eltűnt a launcher, majd kis idő múlva visszadobott és azt írta ki, hogy elavult a videokártyám, amit nem tudtam mire vélni. Le is töltöttem sok programot erre a megoldásra, de semmi nem változott. Egyébként a gépem oprendszere Windows 10. Ebben kérném a segítségeteket!2017. nov. 27. 20:18
1/5 anonim válasza:
Nagyon kell neked az a win 10? Én a helyedben valami régebbi "kiismert" rendszert használnék. Ha nem is XP, de legalább egy Windows 7. Hidd el, az újabb sosem biztos, hogy jobb is.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem én tehetek róla, így kaptam a gépet, de nem lehetne valamit csinálni anélkül, hogy oprendszert cserélnék? Meg egyébként nincsen semmiféle frissítés az intel weboldalán a videokártyámnak/processzoromnak.
2017. nov. 29. 20:12
3/5 anonim válasza:
Akkor pedig csak a driver lehet a ludas. A legjobb megoldás, ha a hivatalos oldalról töltöd le a legújabbat. Jó volna tudni a vid.kártya pontos típusát.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos azt nem tudom, csak a processzort:( processzor:Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T3400 @ 2.16 ghz 2.17 ghz
2017. dec. 2. 08:59
5/5 anonim válasza:
??????? Ha nem tudod a típusát, akkor mégis mit töltöttél le? Remélem nem ilyen "driver updater pro" és társait, mert attól csak mégrosszabb lesz. Töltsd le az Aida nevű programot, az mindent elmond a gépről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!