Mit gondoltok erröl a gépről?
Figyelt kérdés
játékra használnám a PC-t
minecraft videókat vennék föl főképp fogok laggolni nem ?
2014. aug. 4. 22:36
1/5 Topi40 válasza:
Ez főképp az üres helyről szól és kis részben a gépről is ugyan is a fraps a vágóprogi, és a minecraft nem foglal túl sok helyet de ha töltesz le hozzá kiegészítőket akkor olyan laggok lesznek, hogy nem tudod elviselni nekem ez volt de remélem te nem töltesz le ilyesmit...
2/5 adventurer111 válasza:
Szerintem nem fogsz laggolni de inkább bandicamot vagy dxtoryt használj mert a fraps zabálja a vincsit és a procit.
3/5 anonim válasza:
Azért illene valami 4 magos procit keresni és min 4GB de 8GB RAM se ártana..
4/5 anonim válasza:
Maga a gép egy közepesen erős gép. Ez egy nagyon hó összetétel. Én is ilyen gépet hajtok csak az én procim rosszabb kicsit de kb ugyanaz a gépünk van és lemerem fogadni, hogy nem fog rajta akadni a minecraft ha veszed fraps-sel magas beállításokon sem. (én is ezt csinálom)
5/5 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm
2014. aug. 5. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!