Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hol tudom eladni a kenyér...

Hol tudom eladni a kenyér sütőmet?

Figyelt kérdés

Rám lett még pár hónapja beszélve és mivel sok próbálkozás után már teljesen hasztalan számomra elszeretném adni, de hardveraprón és jófogáson már probáltam de senkit se érdekel.

Pedig 1,5 év van hozzá, működése hibátlan,és jóval a piaci ár alatt adom.

2017. nov. 23. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Meghirdeted.
2017. nov. 23. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Jófogás, vatera, hardverapró a főcsapás meg a helyi lehetőségek. Ha sokáig senki nem jelentkezik, akkor magas az ár vagy valóban senkit sem érdekel.
2017. nov. 23. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Mennyiért adnád és milyen?
2017. nov. 23. 19:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm szépen a válaszokat (kivéve az elsőt) de megoldódott, az egyik rokonom átveszi tőlem.

# 3 : Ilyeneket nem szeretnék kiírni mert nehogy hirdetésnek legyen számítva ami köztudottan tilos ezen a weboldalon.

2017. nov. 25. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!