Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen egy jó minőségű kenyérs...

Milyen egy jó minőségű kenyérsütőben készült kenyér egy bolti kenyérrel összehasonlítva?

Figyelt kérdés

2016. júl. 10. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb de nem szeretem a nagy adagot max 500g mert ennel nagyobbak mar igen sűrűek es nekem mar nem izlik de persze ez csak az en velemenyem ja es jo alapanyagbol kellene kesziteni
2016. júl. 10. 21:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ.
2016. júl. 10. 21:50
 3/5 szántóvető ***** válasza:
attól függ milyen minőségű lisztből csinálod.ha jóból akkor jobb lesz a végeredmény,ha ugyanolyan xarból akkor nyilván nem.(mert a pékek csalnak természetesen,hogy minél olcsóbban kihozzák a pékárut.)
2016. júl. 10. 22:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Milyen egy jó minőségű liszt? Mitől lesz az?
2016. júl. 11. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nem találtam akkora különbséget a jó minőségű kenyérsütőgép, és a noname között. A márkás géppel sütött kenyér nem volt négyszer jobb, holott árban négyszer annyi volt.

A márkás gépeknek már 2 keverője van és szedegetheted ki mind a kettőt a kenyérnől, ha abban sütöd meg, és nem külön a sütőben. Egyedül talán a tartály kicsit praktikusabb, magasabb, és ha nyáron sütöd ugyanazt a receptet amit télen szoktál, akkor az 5 fokkal magasabb szobahőfok miatt kevésbe hajlamos a kenyér sülés közben kifutni egy márkás gépből, mint egy olcsó nevenincsből.

A család amúgy nagy pizzás, és általában csak dagasztásra használom most már. Régebben ésn is kenyér mániás voltam, de két-három év alatt lecsengett.

A jó liszt egyenletes szemcseméretet, és állandó értékű sikértartalmat jelent. Én például a Metro-ban veszem a lisztet, és csak Gyermelyi-t.

(Ha a pizzánál jó ropogósat szeretnék, akkor 10-15%-át a lisztnek búzadarával, vagy durva rétesliszttel kell helyettesíteni.)

2016. júl. 11. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!