Milyen egy jó minőségű kenyérsütőben készült kenyér egy bolti kenyérrel összehasonlítva?
Én nem találtam akkora különbséget a jó minőségű kenyérsütőgép, és a noname között. A márkás géppel sütött kenyér nem volt négyszer jobb, holott árban négyszer annyi volt.
A márkás gépeknek már 2 keverője van és szedegetheted ki mind a kettőt a kenyérnől, ha abban sütöd meg, és nem külön a sütőben. Egyedül talán a tartály kicsit praktikusabb, magasabb, és ha nyáron sütöd ugyanazt a receptet amit télen szoktál, akkor az 5 fokkal magasabb szobahőfok miatt kevésbe hajlamos a kenyér sülés közben kifutni egy márkás gépből, mint egy olcsó nevenincsből.
A család amúgy nagy pizzás, és általában csak dagasztásra használom most már. Régebben ésn is kenyér mániás voltam, de két-három év alatt lecsengett.
A jó liszt egyenletes szemcseméretet, és állandó értékű sikértartalmat jelent. Én például a Metro-ban veszem a lisztet, és csak Gyermelyi-t.
(Ha a pizzánál jó ropogósat szeretnék, akkor 10-15%-át a lisztnek búzadarával, vagy durva rétesliszttel kell helyettesíteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!