Mosó Zoli kérdése:
Az Extreme Digital, a Media Markt és az Euronics telefonos kérdésemre jelezte, hogy a black friday napján az akkori bolti akciós árnál nem tudják beszámítani az elnyert mosógépcsere programos támogatásokat. Vajon jogosan teszik?
Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 13:34
11/15 Ypszilon1980 válasza:
De értsd meg, hogy legtöbb ilyen szaküzlet eleve kiköti, hogy egyszerre csak egy kedvezményt vehetsz igénybe, nem tudsz mit tenni.
12/15 anonim válasza:
Nézd, majd ma elmész és megtapasztalod személyesen, hogy nem fogják az akciós árból a kedvezményedet érvényesíteni. Kikérheted a vásárlók könyvét is, attól sem lesz igazad és utólag sem fognak kompenzálni. Nem tudom ezen mi nem érthető:"Az ajánlat más akcióval, illetve a termék vételárát csökkentő BÁRMELY MÁS KEDVEZMÉNNYEL együtt nem vehető igénybe." Különösen a mondat második fele. A mai ár nem bolti ár, hanem kizárólag a black friday-ra megállapított kedvezményes ár, amiből egyéb kedvezményt az üzlet már nem fog adni. Persze vergődhetsz, de teljesen felesleges. Rosszul járnának, mert minden egyéb hasonló kedvezményt ezentúl ilyenkor akarnának beváltani. Bőven teljesítik a programban vállalt feltételeket avval,hogy alapon a bolti ár feléért adják a programban résztvevőkenk, hiába mész ma oda hisztizni, nem várja el tőlük senki(így a szerződő állam sem), hogy ezen a napon összevonják a kedvezményeiket, veled sem fognak kivételt tenni, hiszen avval precedenst teremtenének a jövőre nézve. A kormánynak is jó, ha több szolgáltató vesz részt a programban, szerinted kényszeríti őket erre valaki? Nem. Ha ilyen macerákkal járna, hogy akció-összevonásokra és egyebekre kötelezné őket a regisztráció, csakhamar kihátrálnának belőle, aztán nem lenne hova menni a kedvezményedért. Nem gondolhatod komolyan, hogy ezt a fillérbasz@ást majd rájuk kényszeríti valaki, hogy neked jobb legyen. De majd meglátod személyesen. Fogalomzavarok vannak nálad. Világosan ott van a szabályzatban, hogy a black friday kedvezmény egy speciális akciós és nem alap bolti ár, attól még hogy ma annyiért árulják a boltban, nem az az alap ára és ugye ott van amit linkeltem, ha valaki gyengeelméjűnek ez nem lenne elég: "a termék vételárát csökkentő bármely más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe". Mindig ez van, adott egy lehetőség, nyújtja valaki a kisujját, de nem elég, az egész karja kell.
13/15 anonim válasza:
Teljesen egyetertek veled kerdezo. En kulfoldon elek, a karacsonyra hazajottem es amikor lehetett akkor regisztraltam is a programra a szuleim reszere szereznem be. Egyszeruen elkeserito ami ebben az orszagban megy! Elsok kozott adtam be meg mindig nincs ebiralas. Azt, hogy mi alapjan allitottak sorrendbe nem tudtak nekem megmondani mert nem beerkezes szerint biralnak el! Most “miniszteri alairasra varok” evileg. December elejen utazom vissza ha addig nem jon meg ki fogja a szuleimnek megmutatni hogy hasznaljak a mosogepet amit meg at is kell majd valahogy venniuk, en mar nem tudok akkor segiteni nekik. Meghatalmazas irasa stb. Hat meg az amit te irsz, mi az hogy a nem akcios arat nem lehet hasznalni? Ez netto kizsakmanyolas! Mivel folyamatosan neztem az arakat a medimarkt mar most 10 ezerrel emelte a mosogepet amit kineztunk!!!! Undorito uzletpolitika. Es akkor meg az is kerdeses hogy lesz e a boltban mert online ar az az akcios ar. Mi az hogy az akciosbol nem tudom bevaltani ezt a kedvezmenyt??! Es a masik hogy miert nem kuldik nekunk meg mindig? Es most egy miniszter alairasara kell varnunk sokunknak. Es ez az egesz jol nez ki de barki belegondolt hogy egy orszag hol tart ha 44 ezer ember regisztral mosogep tamogatasra orakon belul? Ott tart hogy az emberek nyomorognak ahogy szegeny szuleimnek sincs penzun egy nyamvadt mosogepre. Es ez az egesz tamogatas gondolom a Szechenyi 2020 terven belul van kidolgozva amit az EU tamogat. Szal ez vagy adofizetok penze vagy kokemeny EU-s penz ez is!! 1,5 milliard FT amit ugy osztanak mintha az ovek lenne kozben naponta lopnak ennyit. Ez a velemenyem errol az egeszrol. Katasztrofalis!
14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos egyszerűen megoldották a kereskedők: a mosógépek bolti készletére egyszerűen nem volt érzékelhető black friday akciózás. Ennyi. Már csak azt remélem, hogy a karácsony közeledtével talán mégis elkezdenek a boltokban is árakat engedni. Ha nem, akkor még mindig belefér a 90 napos felhasználási határidőbe kivárni az év eleji készletkisöpréseket...
2017. nov. 29. 18:13
15/15 anonim válasza:
Tökmindegy, mert ugyanaz van most is, mint a fekete pénteken: hiába van online akció, személyesen kell vásárolni, úgy meg már nem játszik az akciós ár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!