Mennyire hatékonyak a mai mosogatógépek?
Figyelt kérdés
Csak beteszem az edényeket és tisztára mossa vagy még mindig előtisztítás kell a berakás előtt?2017. nov. 18. 20:27
1/6 anonim 

válasza:

Ha nem akarod hogy egy két hónap alatt a mosogatógép szarládává váljon akkor kell az előtisztítás.
2/6 anonim 

válasza:

3/6 anonim 

válasza:

Az előtisztítás annyiból áll, hogy üresek legyenek az edények.
Ha mégis maradt egy kis észrevétlen pár szál tészta, meg krumpli, azt a szűrőből utána kidobod és ennyi.
4/6 anonim 

válasza:

Én a szalvétákkal áttörlöm a tányérokat (recycling :))és a lábasokat is papírtörlővel, ha szükséges. A szűrőt 2-3 naponta megnézem, kiszórom az esetleg benne lévő trutyit. 3 havonta áttisztítom spec. szerrel a rendszert. Mindig tisztán veszem ki az edényeket.
5/6 anonim 

válasza:

nekem bosch mosogatógépem van
kb 8 éves
soha semmit nem csináltam az edényekkel tányérokkal, maradék kaja a kukába tányér meg a gépbe, aztán 70 fokos programon GO
még egyszer se kellett szűrőt tisztítanom, azt se tudom hol van benne
6/6 anonim 

válasza:

Ebéd után szalvétával kitörlöm a tányérokat, az edényeket papírtörlővel. Még így is használtam minden 2. hónapban géptisztítót. Gyönyörűen mosogatott, mégis beadta a kulcsot a mosogatógépem, épp a 2 év előtt pár nappal, még volt rá garancia. Ezenkívül sót, öblítőt és Somat gélt használtam. Éppen hallom a szerelőtől, hogy a mai gépek már csak ilyenek, ja és szerencsém volt, hogy eddig is bírta. A Bosch is már kínai, mint a manapság gyártott gépek többsége. A javítási költsége meg horribilis lenne. Na és jól vigyázz, mert hiába veszel + év garanciát, az a motorikus meghibásodásra nemérvényes. Ezt a boltban nem mondják el neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!