Milyen egy jó turmixgép? Milyen tulajdonságokat kell nézni?
2017. nov. 17. 06:17
1/8 Ypszilon1980 válasza:
Turmixgép 37.000 ért? Elvileg szegény ország vagyunk.
2/8 anonim válasza:
Nincs értelme ennyiért venni. Ugyan azt csinálja mint egy olcsóbb.
3/8 A kérdező kommentje:
Ti sosem ruháztok be egy minőségibb eszközbe ami nem adja meg magát egy év alatt, hogy aztán vihessétek javíttatni/másikat venni? Mert ezeknél a gépeknél ez előfordul az alacsony árkategóriában
2017. nov. 17. 09:57
4/8 anonim válasza:
Ha már úgy is eldöntötted hogy kidobod rá a pénzed akkor miért tettél föl ezt a kérdést? Véleményre voltál kíváncsi.
5/8 Ypszilon1980 válasza:
Nyugi, nekünk 8000Ft-os van, több, mint 1 éve jó. De te tudod. Viszont, ha minőséget akarsz, akkor 50-tōl kezdődik.
6/8 A kérdező kommentje:
Közben alaposabban utánanéztem így leírom hátha másban is felmerül a kérdés.
- Legalább 7-800W teljesítmény a jég és kemény zöldségek darálására
- Hőálló üvegkehely legalább 1,5 L mert a műanyag karcolódik és kiválhatnak belőle káros anyagok.
- fokozatosan változtatható sebesség
- könnyű tisztíthatóság
- kivehető pengék
2017. nov. 18. 13:07
7/8 Ypszilon1980 válasza:
Szerintem ezeket a kritériumokat, ha már tudod, akkor te jobban ki tudod választani a neten, mint mi így. Amúgy a fent említett gép már nem akciós.
8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, utánanéztem mint írtam és megrendeltem időben
2017. nov. 19. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!