Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » SOS! Ha durranó hangot ad ki...

SOS! Ha durranó hangot ad ki a mikro, az veszélyes?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy napok óta, fura hangja van a mikronak! Ugyanúgy melegít, meg minden, de néha durran egyet melegítés közben. Sokat hallottam a káros hatásáról a mikronak, azért aggódom. Légyszi segítsetek!
2010. máj. 31. 13:36
 1/7 ThodEE GoD ***** válasza:
ha egy üvegpohárba vizet melegítesz akk is?
2010. máj. 31. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem használnám tovább azt a mikrót!

Van még rajta jótállás? Akkor a márkaszervízt hívd nyugodtan. Ha nincs már, akkor keress háztartásigép szerelőt, kérdezd meg, mennyiért vállalná. Öt-hatezer forint fölött nemigen érdemes költeni rá, mert kb.tízezertől már megbízható vadiújat vehetsz.

2010. máj. 31. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Attól függ, mit teszel bele. Gondolom tudod mik azok, amiket tilos a mikróba tenni. Sok egészen egyszerű étel is "durroghat" pld. a minap betettem a sült csirke combot és durrogott, mint az őrült. Kivettem és tettem rá egy tányért. Abbahagyta.
2010. máj. 31. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Az nem mindegy hogy az étel durran vagy a mikróhullám szikrázik mert valami fém került bele pld aranyozottszélű pohár vagy tányér. Arra ügyelni kell hogy fém ne kerüljön bele pld alufólia.
2010. máj. 31. 14:01
 5/7 ThodEE GoD ***** válasza:

Első vok: és a 3adikkal értek 1et

Ezért kérdeztem H a víznél is durrog e, ha ott is akk szervíz, ha ott nem, akk bizony te tettél bele, fémet, zsirossat...

2010. máj. 31. 14:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak mikrozható edényeket tettem bele, szerintem már jótállás nincs, de megnézem, a vizet még nem próbáltam. Szikrázni nem szikrázik, csak a durrogó hang van. És mindenféle ételnél.
2010. máj. 31. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:
A mikróban belül van egy papír darab az oldalt,az pont azért van ha fémet teszel bele nem hal meg a mikor csak kiég a papír.Ha a papír nincs ott akkor nem megy a mikro.Mikor már kezdi megadni magát a papír akkor szokott durrogni.A papír 500ft,kicseréled és szia.
2010. máj. 31. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!