Nem lesz baja a mosógépnek, ha napi 10-12 órát megy?
1 hónapja tönkrement a mosógépünk, azóta csak pénteken tudtunk venni. Gondolhatjátok, hogy egy hónap alatt hegyekben áll a szennyes. Így orrba-szájba mosunk, van hová teregetni. Csak azt nem tudom, hogy a(z) (új)mosógépnek lesz-e baja, ha 2-3 napig megy 10-12 órát/nap.
Kész egy mosás, már megy is be a következő a jelenlegi állás szerint.
Én is vigyázok az eszközeimre, de azért nem kell ezt túlbonyolítani. Sokan mondják, hogy 2-3 menetnél többet ne mossunk egyszerre, mert árt a gépnek. Ez ott bukik, hogy milyen hosszú programra írják? Egy hosszú pamut program akár 3-4 órás is lehet. De ha felfrissítek 3 adag ruhát 30-40 perces programmal, ez többet ártana neki, mint a 4 órás program?
Ja meg ne porszívózzak a mai porszívókkal 10 percnél hosszabban,mert túlmelegszik, és tönkremegy. Persze, majd fél napig porszívózni fogok szakaszosan :)
Szóval szerintem végez a gép: felteregetsz, ez 20 perc mondjuk. Összeszeded a következő adagot, mosószer és öblítő kimér: ez is mondjuk 15 perc. 40-50 perc simám eltellik normális esetben 2 mosás között. Visszahűlnek az alkatrészek ennyi idő alatt. Innentől fogva meg teljesen mindegy hogy 2 mosás között 50 perc szünetet tartasz vagy 2 hetet. :)
Ez nem ember, hogy elfárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!